Kartal Belediyesi’nden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Ali Baştan ve beraberindeki teknik birimlerin müdürleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı görevine atanan Gürkan Akgün’e makamında nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

YEREL 01.08.2019, 16:00
Kartal Belediyesi’nden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Fatih Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye binasında gerçekleşen görüşmede, Kartal’ın sorunları da özetlenerek Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir çalışma yürütülebilmesi amacıyla iletişim bilgileri paylaşıldı. Kartal Belediyesi’nden Plan ve Proje Müdürü Nurettin Canpolat, İmar ve Şehircilik Müdürü Özlem Ecevit, Yapı Kontrol Müdürü Ercan Akalın ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Ilkin Gunes Eraslan Baybora’nın katıldığı görüşmede Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Ali Baştan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı görevine yeni atanan Gürkan Akgün’ü kutlayarak görevinde başarılar diledi. 

 

Kartal ile ilgili bazı projeleri hızlandırmak ve vatandaşa bu konuda daha kaliteli hizmet vermek istediklerini belirten Başkan Yardımcısı Bayram Ali Baştan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile daha koordineli çalışmayı istediklerini söyledi. Daire Başkanı Gürkan Akgün’ün Beylikdüzü Belediyesi’ndeki tecrübesinin yeni görevinde büyük katkılar sunacağına inandığını kaydeden Başkan Yardımcısı Baştan, Kartal ile ilgili daha ayrıntılı bir toplantıda görüşmek istediklerini kaydetti.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün ise nazik ziyaretleri ve kutlama dileklerinden dolayı Kartal Belediyesi heyetine teşekkür ederek Kartal’ın sorunlarına her zaman duyarlı olacaklarını söyledi.

Yorumlar (0)