Kartal Belediyesi’nden Fırın ve Pastanelere Sıkı Denetim

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren fırın ve pastanelerde hijyen ve ruhsat denetimi yaptı.

YEREL 21.10.2019, 17:11
Kartal Belediyesi’nden Fırın ve Pastanelere Sıkı Denetim

Kartal Belediyesi, ilçede tüketici haklarını koruma noktasında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerince; ilçede faaliyet gösteren fırın, pastane ve benzeri işletmeler ve imalathanelerinde hijyen ve ruhsat kontrolü gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalarına başlayan ekipler önce işletmelerin halka açık kısımlarını, ardından da imalathanelerini denetledi. Özellikle hijyen konusunda çok titiz davranan zabıta ekipleri, işletmelerin ruhsat kontrollerini de gerçekleştirdi.

 

“Halkımızın Temiz Gıdaya Ulaşması Önemli”

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin ilçedeki işletme kontrollerinin titizlikle gerçekleştiğini kaydederek, “Tüketici haklarını koruma noktasında, Kartal Belediyesi olarak ilçemizdeki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kartal’daki; fırın, pastane ve benzeri işletmelerin ilgili ekiplerimiz tarafından hijyen ve ruhsat kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz tüm çalışmalarını titizlikle sürdürmeye devam ediyor. Halkımızın, temiz gıdaya ulaşması bizler için çok önemli” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)