banner773

KARTAL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILDI

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün açtığı Yaz Spor Okulu, Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tesislerinde eğitimlere başladı. Futbol, basketbol, hentbol, voleybol, dans, survivor, Uzak Doğu sporları, cimnastik, masa tenisi, badminton, sinema ve akıl oyunları olmak üzere 12 branşta ders gören öğrencileri, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ziyaret etti.

YEREL 24.06.2019, 15:27 24.06.2019, 16:07
KARTAL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILDI

Ziyarette önce futbol dersinde bulunan çocukların maç başlama vuruşunu gerçekleştiren Başkan Gökhan Yüksel, ardından dans dersinde bulunan çocuklar ile buluştu. Öğrencileri ziyarete gelen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Çocuklarla ilgilenmek, çocuklarla olmak güzel. Yoğun bir okul dönemi geçirdiler. Şimdi yaz tatilinde hem eğlenmek, hem spor yapmak hem de zihinlerini güçlendirmek onların hakkı. Dolayısıyla çok kapsamlı bir yaz okulu programımız var. Ben de bugün çocuklarımızı ziyarete geldim. Çocukları anlamak, onları doğru yönlendirmek gerekiyor. Bu tarz çalışmalarla çocukları spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan da kurtarıyorsunuz. Zaten 31 Mart öncesi de Kartal, sporda tesisleşecek demiştik. Plan programlarımızı yaptık. Spor parklarımızı açmaya gayret göstereceğiz. Hem kapalı alanlarda, hem de açık alanlarda çocuklarımızı spor ile buluşturacağız. İBB Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile beraber spor parklarını ve spor aktivitelerini; çocuklara, gençlere ve kadınlara yönelik aktiviteleri, daha üst seviyeye çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

 

Yaz Spor Okulu’nun 150 öğrencisi, daha sonra Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kartal’da ikamet eden 7-12 yaş arası çocuklara ücretsiz hizmet sunulan Yaz Spor Okulu eğitimleri yaz boyunca sürecek. Kurslar; 1. dönem: 17 Haziran – 12 Temmuz, 2. dönem: 15 Temmuz – 9 Ağustos ve 3. dönem: 19 Ağustos – 13 Eylül tarihleri arasında 09.00-17.00 saatleri arasında verilecek.

Yorumlar (0)