banner773

Kartal Belediyesi'nden İstasyon Caddesi ve Doğan Sokak'ta Yenileme Çalışması

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) Marmaray çalışmalarından dolayı kapatılan ve çalışmalar sırasında zemininde çökme ve deformasyon oluşan İstasyon Caddesi ve Doğan Sokak'ta, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in talimatı üzerine Kartal Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları başlatıldı.

YEREL 15.11.2019, 16:35
Kartal Belediyesi'nden İstasyon Caddesi ve Doğan Sokak'ta Yenileme Çalışması

Geçmişte vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddenin yıllardır yanmayan aydınlatma lambaları ve bozulan zemini, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışmalarıyla yenilenecek.

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstasyon Caddesi ve Doğan Sokak'ta devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek teknik personelden bilgi aldı. Ardından Uzunkaya Pasajı ve civarındaki esnafla bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında ilgili birimlere talimatlar verdi.

 

Kartal Belediyesi'nin Çalışmalarıyla Esnafın Yüzü Gülecek

 

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla, yıllardır büyük mağduriyet yaşayan ve bir kısmı zarar ettiği için iflas eden veya iş yerlerini kapatan Uzunkaya Pasajı ve civarındaki esnafın da sorunları giderilecek ve esnafın yüzü gülecek.

Yenileme çalışmaları Yukarı Mahalle İstasyon Caddesi boyunca devam edecek ve Doğan Sokak'a kadar uzanacak. Etaplar halinde yapılacak çalışmalar kapsamında; aydınlatma sorunları giderilerek zemin çalışmaları yapılacak, bozuk zemin düzeltilecek ve peyzaj düzenlemesi yapılacak.

Yorumlar (0)