KARADAĞ'DAN TÜRK YATIRIMCIYA DAVET

Karadağ sınırları içinde faaliyet gösteren danışmanlık şirketi Svetionik’ten Türk yatırımcısına ve iş insanlarına davet var. Kıroviç; ‘Karadağ hükümetinin teşviklerinden siz Türk yatırımcıların doğru bir şekilde faydalanmaları için, sizlere deneyimli kadrolarımızla destek olmak istiyoruz’ dedi.

YEREL 13.02.2019, 16:12 13.02.2019, 16:12
KARADAĞ'DAN TÜRK YATIRIMCIYA DAVET

KARADAĞ’DAN TÜRK YATIRIMCIYA DAVET

DESTEK KARADAĞ’DAN YATIRIM SİZDEN

Karadağ sınırları içinde faaliyet gösteren danışmanlık şirketi Svetionik’ten Türk yatırımcısına ve iş insanlarına davet var. Kıroviç; ‘Karadağ hükümetinin teşviklerinden siz Türk yatırımcıların doğru bir şekilde faydalanmaları için, sizlere deneyimli kadrolarımızla destek olmak istiyoruz’ dedi.

 

Svetionik Şirket Sahibi Vera Kıroviç Türk yatırımcılara şunları söyledi;

'Türk yatırımcı dostlarımızın Karadağ da yapacakları yatırımları konusunda kendilerine deneyimli kadrolarımızla danışmanlık hizmeti vererek işlerinin bir an önce faaliyete yani hayata geçmesini sağlıyoruz. Para kazanılacak yeni adres Karadağ. Konut alacaklara ve gayrimenkul yatırımı yapacak olan Türk dostlarımıza da danışmanlık hizmeti veriyoruz. Türk yatırımcı dostlarımız Karadağ da kendilerini kendi evlerinde hissedecekler. Bizler Türk iş insanlarını Karadağ’a bekliyoruz. Burada geniş iş imkânları ve Karadağ devletinin desteği var. Tarımdan sanayiye tekstile mobilyaya bir çok iş imkânları var. Türk iş adamları da faydalanmalı diye düşünüyorum. Yalnızca iş insanları değil Karadağ sahil şeridinde konut almak isteyenlere de destek veriyoruz. Dünyanın en güzel sahillerinde bir eviniz olsun istemezmisiniz.'  dedi.

 

KISACA KARADAĞ’I TANIYALIM;

II STRANA FLAJERA

KARADAĞ

Karadağ, Balkan Yarımadası'nın güneybatı kesiminde yer almakta olup Adriyatik Denizinde kıyı şeridi vardır.

Toplam yüzölçümü 13.812m2 olan Karadağ`da 4 milli park yer almaktadır: Biogradsko jezero, Skadarsko jezero, Lovćen i Durmitor. Durmitor milli parkı Tara kanyon ile ve Kotor UNESCO koruma altındadır.

Karadağ cumhuriyet idaresine sahiptir. Karadağ demokratik ve sosyal adalete dayalı bir devlettir.

Karadağ, ekonomik büyümeyi sürdürme potansiyeli olan güvenli ve politik olarak istikrarlı bir ülkedir. Karadağ'ın refahı ve güvenliği, Avrupa Birliği'ne (AB) gelecekteki entegrasyon için ön koşulları yarattı. Karadağ, 2012 yılında Dünya Ticaret Örgütü'nün (DTÖ) ve 2017 Kuzey Atlantik İttifak'ın (NATO) tam üyesi oldu.

Geçen dönemde, Karadağ Hükümeti ekonominin özelleştirme sürecini başlattı. Elde edilen sonuçlar sürecin başarılı olduğunu göstermekte olup Karadağ'ın önümüzdeki yıllarda yabancı yatırımcılarla daha fazla ilgilenmesi için tüm şartların bulunduğuna işaret etmektedir. Bunun sebepleri:

- siyasi, döviz ve makroekonomik istikrar,

-basit START UP,

- dış ticarette liberal ekonomik rejim,

-uygun vergi politikası,

-uluslararası muhasebe standartları,

- ekonomik özgürlüğün büyümesi,

- coğrafi konum ve iklim koşulları.

III STRANA FLAJERA

SVETIONIK PLUS DOO

Svetionik plus DOO, 2001 yılında % 100 özel sermaye ile kuruldu. Şirket aşağıdaki alanlarda hizmetleri sağlamaktadır:

-Danışmanlık,

- mühendislik,

- gayrimenkul satış,

-Uzman ekonomist, mimar, inşaat, elektrik ve hidro mühendisinin profesyonel işbirliği yoluyla yatırım projelerine bireysel sermayesinin yatırım yapması yanı sıra başkasının sermayesinin yönlendirmesi ve yönetmesi.

Şirket, tanınmış bir hukuk bürosu yanı sıra proje çizimi ve muhasebe bürosu ile profesyonel işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Sermayenizi uygun bir şekilde yatırmak istiyorsanız SVETIONIK PLUS DOO`ya hoş geldiniz. SVETIONIK PLUS DOO sizi Karadağ'ın doğal güzelliklerinin yolu yanı sıra Karadağ ekonomisinin refah potansiyelerini aydınlatacaktır. Karadağ uygun iş ortamı ve Karadağ Hükümetinin çabaları ile cazip hale gelen bir ülkedir.

Uzman tavsiyeleri ile çalışanları iş dileklerinizi gerçeğe dönüştürecek olan SVETNIKIK PLUS DOO'ya HOŞGELDİNİZ.

IV STRANA FLAJERA

Güvenli geleceğiniz ve huzulu bir liman için SVETIONIK PLUS  DOO Işıktır!

Ofis Podgorica`da , ul. Slobode br 4

ve

Bar`da , ul. Vladimira Rolovića F43

 

İRTİBAT:

Tel.fax + 382 20 336 320, + 382 30 312 281

Mob.viber  +382  68 373 933

İNGİLİZCE İÇİN İRTİBAT :

Mob.viber + 382 67 107 111 , + 382 69 764 706

e-mail: kirovic @t-com.me , nevena.svetionik@gmail.com

TÜRKÇE İÇİN İRTİBAT

Mob.viber  + 382 63 468 546

e-mail: semra.svetionik@gmail.com

WWW.svetioniknekretnine .me      f.p. svetionik MK

 

 

Yorumlar (0)