JCI İzmir'e, Bursa'da Ödül Yağmuru

İzmirli genç girişimciler, genel kuruldan 5 ödülle döndü

YEREL 05.10.2018, 15:47 05.10.2018, 15:47
JCI İzmir'e, Bursa'da Ödül Yağmuru

Genç Lider ve Girişimciler Derneği'nin (JCI), Bursa'da gerçekleştirilen genel kuruluna İzmir Şubesi damga vurdu. İzmirli genç girişimciler, şehre tam 5 kategoride ödül alarak döndü. 

 

JCI Türkiye Genel Kurulu, Bursa'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İzmir ekibi de kurula geniş bir kadroyla katıldı. Yılın enlerinin de belirlendiği organizasyonda, Ceren Çiftçi 'En İyi Yeni, Üye', Pınar Gürkan da 'En İyi Şube Direktörü' dalında ödül kazandı. İş'te Dijital Kadınlar Projesi de JCI İzmir'e ödül getiren çalışmalardan biri oldu. Direktörlüğünü Merve Kolcuoğlu'nun üstlendiği projeye 'En İyi Kurumlar Arası İşbirliği' kategorisinde ödül geldi. Ceren Çiftçi'ye ait olan 'Kes Yapıştır, Sevgi İliştir' adlı proje ise 'En İyi Engellilere Hizmet' kategorisinde ipi göğüsledi. Yıl içerisinde verilen tüm görevleri başarıyla yerine getiren şube aynı zamanda 'Yüzde Yüz Verimlilik' alanında 106 puanla üçüncü oldu. 

 

 "BM HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA PROJELER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

JCI İzmir Şube Başkanı Şeyda Elif Çakmak, Hedeflerimiz arasında JCI ruhuna sahip, adanmış üyeler kazanmak vardı ve bunu çok güzel şekilde başardık. Geçen sene de 2 ödül almıştık. Tüm JCI İzmir üye ve aday üyelerine, Senatörümüz Sümer Töbek'e, projenin gerçekleştiği gün bizi yalnız bırakmayan JCI Türkiye Başkanı Nihal Zoroğlu'na, projeye katkı sağlayan sponsorlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Birlikte başardığımız ve JCI İzmir'in adının gecede defalarca duyduğumuz için her bir ödülün değeri büyük. 26 yıllık köklü bir şube olarak BM hedefleri doğrultusunda projeler yapmaya devam edeceğiz" dedi. 

 

Çakmak, şöyle devam etti: "Ulusal direktörlüklerde yer alarak kendilerini onurlandıran Duygu Ersin, Engin Çavuş, Serkan Tunalı'ya  ve bu güzel ekibi motive ederek direktörlük yapan Faruk Öztürk'e ayrıca teşekkür ederiz. Genel Kurul'da  bizi yalnız bırakmayan 2016 başkanımız Özer Öztürk'e ve o gün en kalabalık katılım göstererek şubemizin harika bir takım olduğunu gösteren JCI İzmir üyelerine de teşekkür ediyorum."

Yorumlar (0)