İZMİRLİLERDEN CHP'Lİ BAŞKANIN DEVASAL REKLAMINA TEPKİ!

Karşıyaka'nın ithal başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'dan bir yeni reklam icraatı!

YEREL 03.06.2017, 17:14 30.08.2019, 11:20
İZMİRLİLERDEN CHP'Lİ BAŞKANIN DEVASAL REKLAMINA TEPKİ!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan, "Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı'nın" Karşıyaka Belediyesi tarafından 'yerine daha büyüğünü yapacağız" gerekçesiyle yıkılacak olmasına tepkileri üstüne çeken Başkan Akpınar'a bir tepki de çocukların eğitimine destek adı altında kendini tanıtmasına geldi.

BURS ADI ALTINDA KENDİ REKLAMINI YAPIYOR


İzmir'in merkezindeki devasal reklam panosunda Karşıyaka Belediye Başkanı'nın yazdığı söylenen "Bir Başkan,Bir Şehir, Bir Aşk" isimli kitabın reklamı İzmirli vatandaşlardan büyük tepki aldı..


Bazı partililer üstünde resminin bulunduğu kitap tanıtımı afişinde kitabın gelirinin öğrencilere burs olarak verileceğini belirterek kendini tanıtma yönteminede bir kılıf uydurmuş olduğu söyleniyor.

DEVASAL REKLAM PANOSUNUN ÜCRETİNİ KİM ÖDÜYOR?

Vatandaşların  ilgili reklam afişinin bulunduğu alanın uçuk kirası konusundaki sorularını Karşıyaka Belediyesi'ne soran Gazetekritik  aldığı yanıtta ilgili alanı ücretini Doğan Kitap'ın ödediğini bildirdiler. Konu ile ilgili sorulara  3 gündür yanıt vermeyen Doğan Kitap'ın tutumu ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Yorumlar (0)