banner773

İzmir Büyükşehir şirketlerinde yeni görev dağılımı...İşte dikkat çeken isimler ve ayrıntıları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından hizmetlerin daha hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla yapılan yeni görev dağılımı çerçevesinde belediye şirketlerinin yönetimlerinde de değişikliğe gidildi.

YEREL 18.06.2019, 13:04 18.06.2019, 14:17
İzmir Büyükşehir şirketlerinde yeni görev dağılımı...İşte dikkat çeken isimler ve ayrıntıları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, birlikte çalışacağı üst kademeki isimlerin görev dağılımını yaptı.Tunç Soyer'in ekibinde ise dikkat çekin isimler yer alıyor.

İKİ KOLTUĞA KENDİSİ OTURDU

Tunç Soyer İZFAŞ ve İZBETON Yönetim Kurulu Başkanlığına kendisini atadı.

İNCE'NİN SEÇİM KAYBEDEN DÜNÜRÜNÜ GENEL MÜDÜR  ATADI

Soyer'in listesinde dikkat çeken en önenmli isimlerden biri ise İstanbul'da seçim kaybeden Muharrem İnce'nin dünürünü  Genel Müdür olarak ataması oldu.

KOCAOĞLU'NUN PRENSİ 2 NUMARA KOLTUĞUNU KORUYOR
Gazetekritik'in edindiği bilgiye göre Aziz Kocaoğlu döneminde Genel Sekreter olarak atanan ve Kocaoğlu'na bağlılığı ile bilinen Buğra Gökçe'nin Genel Sekreterlik görevini uzun bir süre daha devam edeceği ifade ediliyor. Gökçe'ye aynı zamanda BAY-SAN AŞ. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevide verildi.

KOCAOĞLU'NUN GÖZDELERİ YENİ EKİPTE
İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun gözde bürokratlarından Erhan Bey İZULAŞ Yönetim Kurulu başkanı oldu.Eski Başkan Aziz Kocaoğlu döneminde bir süre genel sekreter yardımcılığı görevinde bulunan,Cengiz Türksoy Bay-San A.Ş genel müdürü oldu.

KILIÇDAROĞLU'NUN DANIŞMANINI ATADI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı Turgay Bozoğlu ise İZDENİZ A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı olarak atandı.

ARKADAŞINA ÖNEMLİ GÖREV
Soyer, Büyükşehir'in önemli şirketlerinden İZBETON'un genel müdürü olarakta yakın arkadaşı Heval Savaş Kaya getirdi.


İYİ PARTİ'DEN 2 İSİME GÖREV
Konak Belediye eski Başkanı Erdal İzgi, İZBELCOM A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı oldu. Aynı şirketin genel müdürlüğüne ise İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel getirildi.ÜNİBEL A.Ş Genel Müdürü Nihal Ağca ise, İYİ Parti'den 27. dönem Adana Milletvekili adayı olmuş ancak seçilmemişti. Ağca, aynı zamanda Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim kampanyasında siyasi partiler koordinatörü olarak görev yaptı.

ÖRGÜTÜN SEVİLEN İSMİ BAŞAK'A ÖNEMLİ GÖREV
EGEŞEHİR PL.AŞ. Yönetim Kurulu Başkanlığına, CHP Konak Eski İlçe Başkanlığı yapmış çalışkan ve başarılı işlere imza atan Mehmet Şakir Başak atandı.

Öte yandan İZULAŞ, İZDENİZ, METRO AŞ, Grand Plaza AŞ, İZENERJİ A.Ş genel müdürleri yerlerini korudu.

TUNCAY CEYLAN GELİYOR
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan'ın İzmir Büyükşehir'de Baş Danışmanlık ve koordinatörlük görevini yüreteceği ve bunun için İzmir'de ev baktığı ifade edilirken Ceylan'ın İstanbul Büyükşehir seçimlerinden sonra 1 hafta  10 gün içerisinde göreve başlayacağı belirtiliyor.

Tunç Soyer'in onayıyla yürürlüğe giren değişiklikler sonucu şirket yönetimleri şu isimlerden oluştu:


 

Yorumlar (0)