İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, Vatandaşların Bayramını Kutladı

İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, bayramların birlik, beraberlik günleri olduğunu belirterek, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

YEREL 13.05.2021, 17:22
İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, Vatandaşların Bayramını Kutladı

"Sevginin, barışın, kardeşliğin, hoşgörünün, umudun hakim olduğu bir dünya özlemimiz var" diyen Çalıksoy, Ramazan Bayramının pandemi ve yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle buruk kutlandığını da ifade etti. İsrail'in Mescidi Aksa, Filistin'e yönelik saldırıları, Çin'in Doğu Türkistan zulmünün de yine İslam coğrafyasını hüzne bürüdüğünü dile getiren Çalıksoy, İsrail'e ve Çin'e tepki gösterdi. Çalıksoy, "Biz zulüm nereden gelirse gelsin, haksızlık karşısında susmayacağız ve dilsiz şeytan olmayacağız. Haksızlığa karşı her daim karşı duracağız" ifadelerini kullandı. Çalıksoy, "İnşallah iyi ve güzel günler yakın. Umudumuzu kaybetmeden hep birlikte güzel günler için mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Milli bayramlar gibi dini bayramların da toplumu kaynaştıran, bir, diri ve iri tutan önemli ve bir o kadar da anlamlı günler olduğunu ifade eden Çalıksoy, "Milli bayramları olmayanın dini bayramları da olmaz. Bu kapsamda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan savunmasında canlarını siper eden tüm kahraman şehitlerimizi saygıyla, rahmetle anıyoruz. Yine Gazilerimizi, hayatını kaybedenleri rahmetle, hayatta olanları saygıyla anıyoruz. Onlar sayesinde bugün bir aradayız. Bunu da farkındayız. Her daim onların kıymetini bilmeli ve unutmamalıyız. Çünkü bu ülke bu günlere kolay gelmedi. " şeklinde konuştu.

ÖZLEDİĞİMİZ GÜNLERE KAVUŞACAĞIZ 

Koronavirüs salgını nedeniyle de bayramların son yıllarda sessiz ve buruk geçtiğini kaydeden Çalıksoy, "İnşallah yakın zamanda yine o özlediğimiz günlere kavuşacağız. Yine bir arada bayramları coşkuyla kutlayacağız. Bizi biz yapan değerlere sahip çıkacağız. Bizler de İYİ Partililer olarak ülkemizin hak ettiği seviyeye ulaşması vatandaşlarımızın hak ettiği koşullara kavuşması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bayramların, bayram gibi olması için gayretle çalışacağız. Tek hedefimiz insanımız, ülkemiz her alanda iyi olsun. Herkes mutlu olsun. İşçimiz, emeklimiz, memurumuz, çiftçimiz kısacası çalışan, üreten herkes emeğinin karşılığını alsın, işsizlik sona ersin. Vatandaşımız 3Y kabusundan yani yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar kabusundan kurtulsun diye pes etmeden, mücadeleye devam diyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum. Bedenen pandemi belası nedeniyle birbirimizden uzak olsak da biliyoruz ki kalpten kalbe, gönülden gönüle mesafe olmaz. Daha nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlarda buluşmak dileğiyle, tüm hemşehrilerimi selamlıyorum" şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)