banner773

İYİ PARTİ BURSA YEREL SEÇİMLERDE ADAY ADAYLARINI TANITMAYA DEVAM EDİYOR

İyi Parti Bursa İl Teşkilatı aday adaylığı süreci kapsamında bugün;

YEREL 03.12.2018, 15:12 03.12.2018, 15:12
İYİ PARTİ BURSA  YEREL SEÇİMLERDE ADAY ADAYLARINI TANITMAYA DEVAM EDİYOR

Türkiye İYİ olacak, Bursa İYİ olacak sloganı ile yola çıkan İyi Parti’de İl Başkanı Yahya BAHADIR’ında katıldığı tanıtım toplantısında Gemlikli hayırsever Naile Lale KILIÇ; İYİ Parti BURSA GEMLİK Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu yaptı. İyi Parti Bursa İl Başkanlığında yapılan toplantı ile başvurusu alınan ve tanıtımı yapılan Naile Lale KILIÇ’a Gemlikli vatandaşlar eşlik etti.

Naile Lale KILIÇ; “aday olup seçimlerde Belediye Başkanı olduğunda Gemlik için Gemlik’i vatandaşlarla birlikte yöneteceğim. Eski Gemlik’i özlüyorum. Bunun için İYİ bir planlama ile özlenen Gemlik için elimden geleni yapmaya söz veriyorum. Çevre yolu Gemlik esnafını olumsuz etkiledi. Bununla ilgili projeleri de gündeme taşıyacağım” dedi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yahya BAHADIR “24 Haziran seçimlerini başarıyla atlatan İYİ Parti yerel yönetimlerde gördüğümüz teveccüh bizlere gurur verdi. Her ilçede ve Büyükşehir’de birden fazla aday adayımızın olması seçimler için İYİ bir işarettir. Bu ülke için, Bursa için başarılı olmak zorundayız. Çözümsüzlükten bunalan halkımız bu sefer tercihini İYİ Parti’den yana kullanacağına gönülden inanıyorum” dedi.

NAİLE LALE KILIÇ

GEMLİK 1953 DOĞUMLU

HALKLA İLİŞKİLER VE İŞLETME MEZUNU

MİNA AYÇİÇEK YAĞ FABRİKASINDA ÇALIŞMA HAYATINA BAŞLADI.

2009-2011 YILLARINDA ZEYTİN TİCARETİ İLE UĞRAŞTI.

AİLESİ İLE GEMLİK’TE LALE KEMAL KILIÇ ORTAOKULUNU YAPTIRARAK, DEVLETE TESLİM ETTİ.

HALEN ONURSAL BAŞKANLIĞI’NI YAPMAKTADIR. 

Yorumlar (0)