İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İTFAİYE ERİ VE ZABITA MEMURU ALACAK

İBB Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; 61 İtfaiye Eri ile 6 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvurular, 5-9 Eylül tarihleri arasında elektronik ortamda olacak.

YEREL 08.07.2022, 11:14
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İTFAİYE ERİ VE ZABITA MEMURU ALACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, münhal (iş, kadro için açık bulunan, boş alan) 61 adet İtfaiye Eri ile 6 adet Zabıta Memuru kadrosu için personel alımı yapılacak.

YAZILI VE UYGULAMALI SINAVA KATILABİLMEK İÇİN:

Adaylar, 5 Eylül-9 Eylül 2022 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/ibb-is-basvurusu adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru sürecini tamamlayacak.

Uygulama sınavına girmeden önce tabip gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapılacak adaylardan, başvuru esnasında beyan ettikleri boy ve kilo şartını taşımayanlar, uygulama sınavına alınmadan elenecek. Ayrıca, bu adaylar için gerçeğe aykırı beyan yaptıkları nedeniyle yasal işlem yapılacak.

İlanda belirtilen şartları taşımayan başvurular ile posta ve e-posta yolu ile yapılacak başvurular işleme alınmayacak.


Sınava girmeye hak kazanan adayların listesi, 19 Eylül 2022 İBB’nin resmi web sayfasında (ibb.istanbul) ilan edilecek olup, adaylar sınav giriş belgelerine bu adres üzerinden erişebilecek.

Sınavı kazanan adaylardan atamaya teşkil etmek üzere istenilecek belgeler için İBB’nin resmi web sayfasında (ibb.istanbul) ayrıca bir ilan yayımlanacak.


Sınav ilanına ulaşmak için tıklayınız.

Yorumlar (0)