İmamoğlu'ndan Haydarpaşa ve Sirkeci Gar'ı açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu '4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü' kapsamında, İBB Hayvan Aşılama ve Tedavi Ünitesi‘ni ziyaret etti. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YEREL 04.10.2019, 15:36 04.10.2019, 16:30
İmamoğlu'ndan Haydarpaşa ve Sirkeci Gar'ı açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Gar'ı ihaleleri hakkında sorulan soruya şu cevabı verdi: "Her tüzel kişiliğin bu ihaleye iştirak hakkı var. Biz bugün ihaleye kabul edildik. İhaleyi almak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Pazarlığa dahil olacağız. Haydarpaşa ve Sirkeci için kararlığımızı göstereceğiz. İBB ihaleye girer giremez açıklama yapan ve bizi tehdit eden Devlet Demir Yolları sorumlularının motivasyonunu anlamadım. Bunu Ulaştırma Bakanı'nın sorması lazım. Kamunun en değerli noktasının yine kamunun olması için gerekeni yapacağız. Bularaların 16 milyon insana hizmet edecek hale getirmek için çalışacağız. Bedeli ne olursa olsun orası İstanbul halkanındır" dedi.

"HAMİYİDE SU BANA GAYET İYİ GELİYOR"

İmamoğlu Hamidiye su sorularını da şöyle cevapladı: "Ben hergün Hamidiye su içiyorum, bana gayet iyi geliyor. Bu işe katılan beyinlere şaşıyorum. Bununla kime yaranıyorlar anlamıyorum. Hamidiye suyun satışları arttı. Yok satıyor. Daha önce kutsal yerine koydukları bu suya bugün yaklaşımlarına gülüyorum" dedi.

Yorumlar (0)