HÜNERLİ ANNELER, MUTLU ÇOCUKLAR

Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği “Hünerli Eller Anne-Çocuk Ahşap Boyama Kursu” Edremit Belediyesi Ev Hanımları El İşi Satış ve Kurs Merkezinde başladı.

YEREL 18.07.2019, 13:21
HÜNERLİ ANNELER, MUTLU ÇOCUKLAR

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın göreve başlamasıyla birlikte, Edremit Belediyesinde gençler ve çocuklara yönelik sosyal etkinliklere ağırlık veriliyor.

Edremit Belediyesi Yaz Kursları kapsamında başlayan ahşap boyama kursu, anne ve 10 yaş ve üstü çocukların katılımıyla 1 ay boyunca devam edecek. Edremit Belediyesi Ev Hanımları El İşi Satış ve  Kurs Eğitmeni Behiye  Burdurlu hazırladıkları kurs programıyla;  anne ve çocukların beraber  verimli vakit geçirmelerini, üretmenin keyfine varırken eğlenmelerini  ve yaz tatilinde çocukların farklı alanlar hakkında beceri sahibi olmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Burdurlu, “Kursumuzu 1 ay boyunca Pazartesi ve Çarşamba günleri olmak üzere haftada 6 saat yapacağız.  Her hafta başka bir boyama ve el işi konusu üzerinde çalışacağız. Ev yaşamında kullanılacak tepsi, takı kutusu, alışveriş filesi gibi el emeği eşyalar üreterek ev ekonomisine katkı sağlayacağız. Bunların yanında, günde yarım saat kitap okuma etkinliği yaparak çocuklarımıza anneleriyle birlikte kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı da amaçlıyoruz” dedi.  

Hünerli Eller Anne – Çocuk Ahşap Boyama Kursu,  16 Temmuz- 9 Temmuz tarihleri arasında  Edremit Belediyesi Ev Hanımları El İşi Satış ve  Kurs Merkezinde  devam edecek.

Yorumlar (0)