HARUN KARACAN SATRANÇ KURSİYERLERİNDEN ZİYARET

Bandırma Belediyesi Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi, Satranç kursiyerlerimiz ve hocaları Hami Şimşek, Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret ettiler.

YEREL 26.04.2019, 16:36
HARUN KARACAN SATRANÇ KURSİYERLERİNDEN ZİYARET

20- 21 Nisan Bandırma Doğa Koleji Satranç Turnuvasında elde ettikleri dereceler hakkında Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a bilgi veren Hami Şimşek: “Toplamda 20 öğrenci ile katıldığımız turnuvada 12 yaş birinciliği, 8 yaş altı kızlar birinciliği toplamda ise ilk 10 da 9 öğrencimiz derece yaptı. Belediyemize destekleri nedeni ile çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız Tolga Tosun’la başarı çıtamızı daha yukarıya çıkartmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Satranç öğrencileri ve hocaları Hami Şimşek’i tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Av. Tolga Tosun: “ Belediyemizin spora ve gençlere olan desteği her alanda olduğu gibi Satranç alanında devam ediyor. Gençlerimize elde ettikleri başarıdan dolayı çok teşekkür ediyor bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Hepinizi Pazar günü saat 13.00’de sahil bandında düzenleyeceğimiz Uçurtma Şenliğine davet ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)