Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, genel kurul yolunda

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, genel kurula gidiyor.

YEREL 14.01.2020, 09:45
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, genel kurul yolunda

Genel Kurula, Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Grubu adıyla girecek olan listenin grup sözcüsü ve aynı zamanda HKMO İzmir Şube Başkanı Özhan Kaynarca tarafından yapılan açıklamada: “Türkiye’nin içinde bulunduğu antidemokratik koşullarda, kentsel değil rantsal dönüşüme, ranta dayalı imar uygulamalarına ve parsel parsel satmalara karşı, Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri olarak aday oluyoruz. İzmir ve Türkiye’ye dair kentsel veya demokratik her türlü uygulamaya karşı sorumluluğumuz var. Yeni yönetim ile meslek sorunlarının ülke sorunlarından ayrı düşünülemeyeceği bilinci ile Çağdaş Demokratik ve Laik Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında, 17. Dönem Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube Yönetim Kuruluna adayız.” dedi.

Çağdaş Demokrat Harita Mühendislerinin açıklanan listesinde; Özhan Kaynarca, Başar Özmen, Erdem Deniz, Azmi Çetiner, Nazım Tanrıkulu, Leyla Ayboğa, Suzan Doğan.

 Yedek listede, Hüseyin Volkan Doğan, Görkem Sarı, Ömer Alemdar, Sevin Uzer, Ahmet Yıldırım, Günhan Dağlı gibi İzmir ve Ege Bölgesi’nden tanıdık isimler yer aldı. HKMO İzmir Şube Başkanı Özhan Kaynarca.

Yorumlar (0)