GÜZELYALI’DA GELENEKSEL RAMAZAN COŞKUSU

Mudanya Belediyesi Güzelyalı mahallesinde düzenlediği iftarda, yüzlerce Mudanyalıyı bir sofrada buluşturdu. Güzelyalı Atatürk Parkı’nda düzenlenen iftar eğlencesinde ip cambazı ve sihirbazların gösterisi görsel bir şölen yaşattı.

YEREL 19.05.2019, 10:18
GÜZELYALI’DA GELENEKSEL RAMAZAN COŞKUSU

Mudanya Belediyesi, sokak iftarlarıyla Ramazan ayının bereketini paylaşmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede kurulan iftar sofrasında yüzlerce Mudanyalı orucunu birlikte açarken, geleneksel Ramazan etkinlikleri görsel bir şölene dönüşüyor.

Güzelyalı mahallesinde kurulan iftar sofrasında Mudanyalılar orucunu hep birlikte açarken, Güzelyalı Atatürk Parkı’nda düzenlenen iftar eğlencesinde ip cambazı ve sihirbazların gösterisi görsel bir şölen yaşattı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, iftar öncesinde masaları gezerek Mudanyalılarla sohbet etti. İftara CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan da katıldı.

İftar saati ezanın okunmasıyla birlikte dualar edilirken, oruçlar hep birlikte açıldı. Güzelyalı Atatürk Parkı’nda düzenlenen iftar eğlencesinde ip üzerinde bisiklet süren ip cambazının gösterisi nefesleri kesti. Çocuklar ise geleneksel Ramazan lezzetlerinin tadını yaşadı.

Yorumlar (0)