Göl Vadi’de çalışmalar hızla sürüyor

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, geride bıraktığımız günlerde ilçemizde sosyal hayata büyük katkı sunacak projelerden biri olan ‘Göl Vadi (Vadi Park)’ proje alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalarda sona yaklaşıldığını bildirdi.

YEREL 19.09.2020, 16:00
Göl Vadi’de çalışmalar hızla sürüyor

Interreg-IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında hayata geçirilen; 800 metrelik yürüyüş ve koşu yolu, içerisinde 155 metrekarelik çocuk oyun parkı, spor aletlerinin yer aldığı 170 metrekare spor alanı ve biri Vadi’yi gören diğeri de tarihi Uzunköprü’yü gören 10 metre yüksekliğinde 2 adet seyir terası bulunan proje ile 244.000 Euro değerinde yeni bir yaşam alanı Uzunköprü’ye kazandırılmış olacak. 

İncelemelerinin ardından, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, projenin tamamlanmasıyla ‘Vadi Park’ın ilçede yaşayan her yaştan vatandaşın uğrak yeri olacağını kaydederek, proje ile ilgili çalışmalara ilişkin olarak şu bilgileri aktardı: “Vadi Park projemiz hızla ilerliyor. Şu anda bir yandan oyun grupları, spor alanları ve yürüyüş kısımlarının ana kullanım bölümlerinin inşa işleri, dere ıslahı, park alanı çevre çit düzenlemeleri, yürüyüş yolu zemin malzeme serim çalışmaları tamamlanırken diğer taraftan da bu çalışmalara paralel olarak çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. Projede hızla ilerliyoruz, yılsonuna kadar hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projemizin şehrimize şimdiden hayırlı olmasını dilerim”

Yorumlar (0)