Gökhan Yüksel'den İYİ Parti'ye ziyaret

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığını ve İYİ Parti Cevizli seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek İYİ Partililerle buluştu. Ziyaretlerde CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Bünyamin Balta da hazır bulundu.

YEREL 24.02.2019, 12:47 24.02.2019, 12:47
Gökhan Yüksel'den İYİ Parti'ye ziyaret

İYİ Parti ziyareti sırasında konuşan Gökhan Yüksel, "Beraber büyük bir mücadeleye adım attık. Vatandaşlarımızla sahada konuşurken kullanacağımız kelimelere dikkat etmemiz gerekiyor. Biz sadece hizmet konuşuruz. Doğma büyüme Kartallıyım, Kartal'ın sorunlarını biliyorum ve bu sorunları çözmek için adayım." dedi.

 

CHP'nin Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel'in konuşmasının tamamı:

 

Biz sadece hizmet konuşuruz

 

"İlçe başkanlarım Muammer Çelebi ve Bünyamin Balta ile beraber seçim çalışmalarımızı başlattık. Beraber büyük bir mücadeleye adım attık. Bu mücadelemizin yarattığı momentumla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak o koltuğa Ekrem İmamoğlu'nu oturtmak için de çabalıyoruz.  

 

Bu buluşmada bizimle olan tüm arkadaşlarımızın Kartal'da geniş bir çevresi olduğunu biliyorum. Beni tanımak isteyen komşularınız olacaktır, sizden bu konuda bir isteğim var. Size düşen en büyük görev ve sorumluluk, oturduğunuz apartmandan ve sokaktan başlamak üzere, bizi komşularınıza en iyi şekilde ifade edip anlatmanızdır. Vatandaşlarımızla sahada konuşurken kullanacağımız kelimelere dikkat etmemiz gerekiyor. Biz sadece hizmet konuşuruz. Doğma büyüme Kartallıyım, Kartal'ın sorunlarını biliyorum ve bu sorunları çözmek için adayım."

 

Kartal'a hizmet etmeye hazırım

 

"Kartal'ın her mahallesinde devam eden projelerimiz var. İlk önce devam eden işlerimizi tamamlayacağız. Kartal'da iktidarımızın devam edeceği konusunda en ufak endişemiz yok. Ben Kartal'da doğup büyüdüm. Kartal'daki bir ilk okulda eğitim gördüm. Burada dostlarım, arkadaşlarım ve birçok tanıdığım insan var. Belediye meclis üyeliği ile başlayan yerel yönetimler tecrübesinde; encümen üyeliği, encümen başkanlığı, belediye başkan yardımcılığı ve Büyükşehir meclis üyeliği gibi belediyecilikteki bütün kademelerde görev aldım. Dolayısıyla belediye başkanlığına ve Kartal'a hizmet etmeye hazırım. 

 

Bu heyecanı, dostluğu ve sevgiyi Kartal'daki diğer dostlarımıza da aktarırsak, eminim ki burada yaratacağımız sinerji ile çok büyük bir oy fark elde ederiz. Bir Atatürk genci olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda ve Cumhuriyet değerlerine bağlı şekilde ilerlemeye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum."

Yorumlar (0)