GÖKHAN AKSU MUSTAFAKEMALPAŞA'DA İYİ PARTİ ADAY ADAYI

İYİ Parti’de 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı için Gökhan AKSU aday adaylığı başvurusunda bulundu.

YEREL 05.12.2018, 12:54 05.12.2018, 12:54
GÖKHAN AKSU MUSTAFAKEMALPAŞA'DA İYİ PARTİ ADAY ADAYI

Türkiye İYİ olacak, Bursa İYİ olacak sloganı ile yola çıkan İyi Parti’de İl Başkanı Yahya BAHADIR ve İlçe Başkanı İhsan Keçeci ile Mustafakemalpaşa ve Bursalı vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programda katıldığı tanıtım toplantısında Mustafakemalpaşa’nın Altın Çocuğu olarak bilinen Ekonomist Gökhan AKSU Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu yaptı.

Gökhan Aksu, İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı ile ilgili İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, “Değişime Hazır Mısın Mustafakemalpaşa?” sloganıyla yola çıktığını söyledi. Gökhan AKSU yaptığı konuşmada “İlçemiz maalesef hak ettiği konumda değil. İsmini Gazi Mustafa Kemal den alan ilçemiz bugün kadar gerek merkezi gerek yerel hizmetlerden nasibini alamamıştır. İYİ bir turizm potansiyeli olmasına rağmen tanıtımı İYİ yapılamamış olması ekonomik anlamda alacağı katma değerden yoksun kalmasına sebep olmuştur. Bir kesime değil, her kesime hizmet etmek amacıyla tüm ilçeyi bir bütün olarak analiz ediyoruz. Bu analizler doğrultusunda ortaya çıkan ve rapor haline gelen çalışmalarımızı profesyonel ekibimiz ile birlikte değerlendirip alternatif çözüm önerilerimizi sunacağız. Bu da yerelde İYİ Parti’nin çalışması ve hizmetleriyle mümkün olacaktır” dedi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yahya BAHADIR “Türkiye’nin ihtiyacı ve Türk halkının talebi üzerine milletinin umudu olarak kurulmuş olan partimiz, girdiği ilk seçimden reva görülen tüm zorluklara ve engellemelere rağmen büyük başarıya imza atmıştır. %10 Türkiye, %12 Bursa ve %19 Mustafakemalpaşa ortalaması şu anda mecliste milletvekillerimiz ile temsil edilmekte ve milletimizin sesi olmaya devam etmektedir. Belediyelerde Sayıştay raporlarınca usulsüzlük ve yolsuzluk yapanları görevden almakla sorumluluklarınızdan kaçamazsınız. Sayıştay raporları kayıt altında olduğu müddetçe bunların hesapları sorulacaktır. Bu seçimde halkımızı İYİ Parti belediyeciliği ile tanıştırmanın ve İYİ parti belediyeciliğinde gerçek hizmete kavuşturmanın zamanı gelmiştir” dedi

GÖKHAN AKSU’NUN ÖZGEÇMİŞİ

1977 Doğumlu

İlk ve orta öğrenimini Mustafakemalpaşa da tamamladı.

Yılmazlar market aile şirketini kurarak ticaret hayatına başladı.

Lisans eğitimini Dumlupınar Üniversitesi İktisat bölümünde aldı.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde Üst Düzey Yönetici, Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Başdanışmanlık görevlerinde bulundu.

Ekonomist olarak çeşitli gazete ve dergilerde makaleleri, Televizyon ve Radyo yayınları bulunmaktadır.

Mustafakemalpaşa’da Tarım Hayvancılık ve Ticaret ile uğraşmakta

Yorumlar (0)