GENÇLER'DEN DERNEKÇİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

‘KOŞUKAVAKLILAR DERNEĞİ’ YİNE YARDIM ELİNİ UZATTI

YEREL 28.02.2019, 11:36 28.02.2019, 11:36
GENÇLER'DEN DERNEKÇİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yönetim kurulu yaş ortalamasıyla İzmir’in en genç Sivil toplum kuruluşlarından biri olma özelliğini taşıyan ‘Koşukavak’lılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ bugüne kadar yapmış olduğu sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Yılda ortalama 250 aileye yardımda bulunan, Çevre okulların eksikliklerini her daim gidermeye yönelik çözümler üreten, okul öncesi Bornova Belediyesinin Dost marketine destekte bulunup minik kardeşlerinin yüzünü güldüren, Kurduğu iftar sofralarıyla her sene binlerce kişiyle aynı sofrayı paylaşan genç dernek yönetimi yine muazzam bir çalışmaya imza atarak ‘Bingöl Karlıova İlkokulu’nda ki kardeşlerine kışlık kıyafetler gönderdi.

 

Kuruluş amaçlarının projeler üretmek toplum içindeki birlik ve beraberliği arttırmak olduğunu söyleyen dernek başkanı Serhat Arda, ‘Bizlere inana ve güvenen herkese teşekkür ediyoruz. Bizler Gönüldaşlarımızla birlikte güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Ben değil, dernek olarak elbirliğiyle, gönül birliğiyle biz yapıyoruz, yaptığımız bu yardımları dernek üyelerimiz ve dostlarımız sayesine gerçekleştiriyoruz.’ Dedi.

Yorumlar (0)