EN BÜYÜK ENGEL, SEVGİSİZLİKTİR

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Dr. Canan Arıtman, “İzmir’i engelsiz bir kent yapacağım” diyerek İzmirlilere söz verdi

YEREL 03.12.2018, 15:41 03.12.2018, 15:41
EN BÜYÜK ENGEL, SEVGİSİZLİKTİR

Her yıl olduğu gibi bu sene de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde siyasi liderler farkındalık yaratmak amacıyla mesajlar yayınladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı 22 ve 23. Dönem CHP İzmir Milletvekili Dr. Canan Arıtman da Dünya Engelliler Günü hakkında açıklamalarda bulundu.

“İzmir’i engelsiz bir kent yapacağım”

Arıtman, “Son engellimiz yaşamından memnun oluncaya dek, engelsiz bir kentte yaşıyorum diyene dek hepimiz engelliyiz… Belediye Başkanlığım döneminde İzmir'i engelsiz bir kent yapacağımın sözünü veriyorum” diyerek İzmirlilere engelsiz bir kentin sözünü verdi.

“Her gün sokaklarda ve yaşamın içinde olacaklar”

“Her gün sokaklarda ve yaşamın içinde olacaklar. Onları yılda bir gün değil, 365 gün aklımızdan hiç çıkarmayacağız. Onlar bizim kıymetlilerimiz. Sevgide, saygıda ve ilgide kusur etmeyeceğiz. Her zaman önceliğimiz olacaklar. Güzel günler göreceğiz, maviliklere yelken açacağız sevgili kardeşlerim” sözleriyle Arıtman, en büyük engelin sevgisizlik olduğunu vurguladı.

Yorumlar (0)