banner773

EFES SELÇUK PAMUCAK SAHİLİ’NDE U18 HEYECANI BAŞKAN SENGEL’İN VURUŞUYLA BAŞLADI

Büyük heyecanla beklenen U18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in ilk vuruşuyla başladı. Pandemi nedeniyle seyircisiz gerçekleşecek organizasyonda kesin kayıtların ardından kadınlarda 21 ülkeden 58 sporcu, erkeklerde de 24 ülkeden 70 sporcu madalya için mücadele edecek. İlk gün 32’si kadınlarda olmak üzere toplam 64 karşılaşma yapılacak.

YEREL 17.09.2020, 15:41
EFES SELÇUK PAMUCAK SAHİLİ’NDE U18 HEYECANI BAŞKAN SENGEL’İN VURUŞUYLA BAŞLADI

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Efes Selçuk Belediyesi’nin ev sahipliğinde Avrupa Voleybol Konfederasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Beach- IT Beach Spor organizatörlüğünde düzenlenen U18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası’nın başlangıç vuruşunu Beach-It Beach Sports Organizasyon Sorumlusu Gürsel Yeşiltaş ile birlikte yapan Başkan Sengel, tüm Avrupa’yı saran şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.
Toplam dört gün sürecek organizasyonda kadınlar kategorisinde ülkemizi Tuana Dincer-Melisa Özsar ikilisi temsil ediyor. Erkeklerde de üç ekibimiz kumlara çıkıyor. Necmi Ayberk Güllük Batuhan Kuru, Furkan Ramazan Kaplan-Sacit Kurt ile Bahadır Utku Keskin-Ahmet Can Tur,  Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) U-18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda ay yıldızlı mayo ile sahaya çıkıyor. 


Pandemi sebebiyle turnuva boyunca oyun sahası, takım benchleri, antrenman sahaları, tribünler ve maç topları her müsabaka öncesinde ve sonrasında dezenfekte edilecek. 2020 CEV U18 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, 20 Eylül 2020 Pazar günü oynanacak final karşılaşmaları ve ödül töreni ile sona erecek.

Yorumlar (0)