banner773

Efes Selçuk Belediyesi Meydanlarda Olmasa da Emekçilerle Omuz Omuza

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Selçuk’un ve Belediyenin emekçileriyle bir araya geldi.

YEREL 01.05.2020, 13:26
Efes Selçuk Belediyesi Meydanlarda Olmasa da Emekçilerle Omuz Omuza

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Selçuk’un ve Belediyenin emekçileriyle bir araya geldi. Başkan Sengel, Vasıtalar Amirliği’nde başlayan 1 Mayıs mesaisini Efes Selçuk Halk Pazarı, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, muhtarlıklar, belediye hizmet binası, Akıncılar Huzurevi, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Grubu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası ve İZSU çalışanlarıyla sürdürdü.

MEYDANLARDA OLMASA DA EMEKÇİLERLE OMUZ OMUZA
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kapsayan sokağa çıkma yasağı sebebiyle yasağın bir gün öncesinde emekçilerle bir araya gelen Başkan Sengel Vasıtalar Amirliği’nde güne başladı. 1 Mayıs’ı aslında meydanlarda kutlamayı istediklerini söyleyerek sözlerine başlayan Başkan Sengel, Efes Selçuk Belediyesi’nin kurumsal olarak elde ettiği başarıların ekip başarısı olduğunu belirterek; “Hep söylüyorum eğer belediye başkanı ya da belediye övgü alıyorsa, sizin amirleriniz övgü alıyorsa, bu sizin emekleriniz sayesindedir.” dedi.

Özellikle Koronavirüs ile mücadele günlerinde çalışan personelin emeklerinin çok daha değerli olduğunu belirten Başkan Sengel; “ Bu kentin bizden başka kurtarıcısı, bizden başka elini taşın altına koyacak bir ekibi yok. Sizden istediğim yegâne şey var. O da lütfen önce işinize, ekmeğinize, birbirinize, sonra belediyeye ve kentinize sahip çıkın. 1 Mayıs İşçi Bayramınız kutlu olsun” dedi. Vasıtalar Amirliği çalışanları Başkan Sengel ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle hazırlanan özel pankartla birlikte poz verdi.

HALK PAZARI ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR, YAŞAYAN ÇINARLARA FİDE
Her daim emeğin ve emekçinin yanında yer alan Başkan Sengel Efes Selçuk Halk Pazarı’na giderek koronavirüs ile mücadele günlerinde halkın sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışan Efes Selçuk Belediyesi emekçilerinin de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Yol üzerinde bulunan bir markete de giren Başkan Sengel; “Bu zorlu süreçte verdiğiniz emekten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Sengel ayrıca Efes Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi ziyaretinde, huzurevi sakinlerinin hobi bahçesine dikmeleri için atalık tohumlardan üretilen fideleri de teslim etti.

Yorumlar (0)