Edremit’te Zabıta’nın 193. Yılı kutlandı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Zabıta Teşkilatı’nın 193. Kuruluş yıldönümü nedeniyle belediyede görev yapan zabıta personeli ile bir araya geldi. Başkan Arslan, zabıta personeline bir mesai ücreti ikramiye ve iki gün izin verdi.

YEREL 05.09.2019, 16:56 05.09.2019, 17:17
Edremit’te Zabıta’nın 193. Yılı kutlandı

Zabıta Teşkilatı’nın 193. Yıldönümü Edremit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Törene, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Belediye Başkan Yardımcıları; Tayfun Gerkuş, Metin Tunçer ve Ahmet Herdan katıldı. Kutlama Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Zabıta Teşkilatı’nın 193.yıldönümü anısına hazırlanan kısa film gösterimiyle devam etti.

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürü Cemal Sözer günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Sözer konuşmasında: “ Bugün burada Zabıta Teşkilatı’nın 193. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında toplanmış bulunmaktayız. Teşkilatımız, belediyenin dışarıya yansıyan bir yüzü olarak riyasetin ve kanunların bize vermiş olduğu yetki çerçevesinde görevini sürdürmektedir. Kışın nüfusu 150.000, yazın nüfusu 1 milyonun üzerine çıkan ilçemizde belediyemizi ilgilendiren her konuda 7 gün 24 saat aralıksız süren bir hizmet veriyoruz. İyi niyet ve güler yüzle,  sorunları çözüme ulaştırma anlayışıyla görevimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Tüm mesai arkadaşlarım adına Sayın Başkanımız Selman Hasan Arslan’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da Zabıta Teşkilatı’nın 193.yıldönümünü kutladı. Arslan,  “Zabıta başkanla veya yönetimle bağı olmaksızın; ciddi görev, yetki ve sorumlulukları olan bir kurumdur. Zabıta belediyenin aydınlık yüzü; eli, ayağı ve kulağıdır” dedi. Başkan Arslan, Zabıta Teşkilatı’nın çok zor ve önemli bir görev yaptıklarının altını çizdi. Arslan, “ 5 aydır zabıta mesai arkadaşlarımızla  beraber görev yürütüyoruz. Bu süreç içerisinde fedakarlık örneği göstererek yürüttüğünüz çalışmalarınız dolayısıyla sizleri kutluyorum. Son zamanlarda çok önemli etkinlikler, yoğun mesailer geçirdik. Belediyemizin yaptığı bütün etkinliklerde sıkıntısız, çözüm odaklı görevinizi sürdürdünüz. Çalışmalarınızdan vatandaşlarımız  çok memnun oldular. Vatandaşlarımız sizleri Pazar yerlerinde gördükleri zaman güven hissediyorlar. Vatandaşlarımıza verdiğiniz kaliteli hizmetlerden dolayı belediye yönetimi olarak bizler de sizlerden çok memnunuz . Bu görevde adaletli olmanız sizlerden en büyük ricamdır. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Arslan Zabıta personeli ile birlikte pasta kesti.

Yorumlar (0)