EDREMİT BELEDİYESİ’NDEN AŞURE HAYRI

Edremit Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla belediye önünde aşure hayrı düzenledi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, vatandaşlara aşure ikramı yaptı.

YEREL 11.09.2019, 17:27
EDREMİT BELEDİYESİ’NDEN AŞURE HAYRI

Edremit Belediyesi önünde düzenlenen etkinliğe, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muharrem ayı dolayısıyla Edremit Belediyesi Aşevi aşçıları tarafından üzerine  narlarla ay yıldız süslemesi yapılarak hazırlanan 10 adet aşure kazanı Edremit Belediyesi önünde kurulan ikram stantlarında yerini aldı. 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Belediye Başkan Yardımcıları Tümdeniz Çelebi ve Metin Tunçer de aşçılar ve görevli personellerle birlikte vatandaşlara aşure ikramı yapanlar arasındaydı. Aşure dağıtımının ardından Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan katılan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Güzel anların paylaşıldığı aşure hayrında 5 bin  kişiye aşure dağıtıldı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Aşure Günü’nün beraberlik, kardeşliğin ve paylaşımın bir simgesi olduğunu ifade etti. Başkan Arslan, “ Aşure gibi dayanışmayı ve paylaşmayı arttıran değerlerimizin daima sürmesini diliyorum. Vatandaşlarımıza bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Allah ibadetlerimizi ve hayrımızı kabul etsin. Tüm dualarımız kabul olsun. Aşure Günü bizim ortak değerimiz. Toplumsal dayanışmayı arttıran  ortak değerlerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)