Dereli, ikinci bölgeye ses verdi, ses aldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Selçuk Dereli, adaylık belirleme çalışmalarında finale doğru gidilirken alan çalışmasını elden bırakmıyor, adım, adım dolaşıyor, kendisini ve projelerini tanıtıyor. Önceki gün Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerini ziyaret eden Dereli, ‘Genç başkan yeni yüz’, ‘Mersin’e bir hakem lazım’ söylemleri ile büyük ilgi gördü, söylemler büyük alkış aldı.

YEREL 02.11.2018, 13:18 02.11.2018, 13:18
Dereli, ikinci bölgeye ses verdi, ses aldı

Bir yılı aşkın bir süredir seçim bürosu açarak Belediye Başkanlık seçimi için takımı ile birlikte çalışmalarını sürdüren Selçuk Dereli, ilçelere ve köylere yaptığı sayısız ziyaretlerden sonra son olarak Anamur ilçe Başkanlığını ziyaret etti, Başkan Türabi Yeşilçayır, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi. Dereli, burada Çankaya ilçe Başkanlığının yanı sıra Çankaya ve Ankara Büyükşehir Belediyesinde meclis üyeliği görevlerinde bulunduğunu, Mersin’in bir evladı olarak Belediyeciliği bilen biri olarak bu göreve talip olduğunu anlattı, Mersin’in çağdaş, sosyal, demokrat, halkçı belediyeciği hak ettiğini, bunun adresinin de Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyledi. Partinin bir neferi olarak bu göreve talip olduğunu da sözlerine ekleyen Dereli, şunları söyledi;

HALKIN BELEDİYECİLİĞİ

“Genel merkezin ‘Halkın belediyeciliği’ politikalarını esas alarak bu göreve talip oldum. Tek amacım partimizin başarısına katkı sunmak, yerel iktidarları kazanmak için açılan yola taş dizmek. Bunun için sizlerin ve halkımızın ezici çoğunluğunun desteği şart. Doğru seçimlerle yerel iktidarları kazanacağımıza inanıyorum. Halkın dertlerine derman olacak halkın belediyeciliğini esas alarak kimseyi ötekileştirmeden, herkese, her kesime eşit, adaletli hizmet götürmek için yola çıktık, birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Kentte yaşayanlarla kırsal alanlarda yaşayanlar arasında ekonomik ve sosyal işbirliklerini gerçekleştirerek kentimizin bütününde huzurlu ve mutlu bir ortam yaratacağız, çocuklarımızın geleceğine zemin hazırlayacağız, bunu hep birlikte yapacağız’’ dedi.

BİR HAKEM LAZIM   

Yaptıkları çalışmalardan çıkardıkları sonucu da aktaran Dereli, Mersin’in genç ve yeni bir yüz istediğine tanıklık ettiklerini de belirterek, “o nedenle ‘genç başkan yeni yüz’ diyorum. Kentin insanlarına adaletli yaklaşan, kimseyi ötekileştirmeyen bütün sorunlara ortaklaşarak çözüm arayan birine ihtiyaç var, yani Mersin’e bir hakem lazım, ortada bir hakem var, o da FİFA kokartlı hakem, Selçuk Dereli’’ dedi.

MUTLU, HUZURLU BİR KENT

Anamur ilçesinden sonra Bozyazı’ya geçen Dereli, ilçe Başkanı Nevzat Turgay, yönetim kurulu ve partililerle bir araya geldi. Dereli, kendisini tanıttıktan sonra partililere projelerini anlattı, belediyeyi halkla birlikte nasıl yöneteceklerini aktardı.

Daha sonra Aydıncık ilçesine geçen Selçuk Dereli, ilçe Başkanı Hilmi Eşki, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi. Burada da projelerini anlatan Dereli, ilçelerden merkeze mutlu, huzurlu bir kent yaşamını birlikte yaratacaklarını, hayata geçireceklerini söyledi.  

Yorumlar (0)