Dereli, başvuru dosyasını il başkanına teslim etti, iddialı konuştu;

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Selçuk Dereli, kalabalık bir grupla adaylık başvurusunu yapmak üzere gittiği il binasında coşkuyla karşılandı. İl Başkanı Adil Aktay ve il yöneticileriyle birlikte basın toplantısı düzenleyerek başvuru dosyasını teslim eden Dereli, Mersin’e sahiplenmenin sadece siyasetle olmadığını, yara aldığı bütün alanlara sahiplenerek mümkün olacağını, bütün sorunların çözümüne ‘derman’ olacak sosyal belediyecilik anlayışı ile bunu başaracaklarını belirterek, “Mersin’i mutlaka demokrasi güçleri kazanacak’’ dedi.

YEREL 20.10.2018, 18:14 20.10.2018, 18:14
Dereli, başvuru dosyasını il başkanına teslim etti, iddialı konuştu;

Kenndisi için hazırlanan müzik eşliğinde İl binası toplantı salonuna gelen Selçuk Dereli, basın mensupları ve toplantıya katılan aday adayları ile bir süre sohbet ettikten sonra İl Başkanı Adil Aktay ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla basın açıklaması yaptı. İl Başkanı Adil Aktay, Mersin’de güçlü bir aday aday kadrosunun varlığına işaret ederek, dışarıdan bir aday ihtiyaçlarının olmadığını belirterek, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi kültürü ile yoğrulmuş, birbirinden değerli aday adaylarımızdan birine bu görevi vereceğiz. En doğrusunu yapacağız. Selçuk Dereli’ye başarılar diliyorum, verdiği bu mücadeleden dolayı kendisini tebrik ediyorum’’ dedi.

Mersin, barış ve kardeşliğin kalesi olacak

Daha sonra söz alan Selçuk Dereli, bir yıldan fazla bir süredir seçim bürosu açarak Mersin’de alan çalışması gerçekleştirdiklerini, yurttaşları dinleyerek sorunları not ettiklerini belirterek, “Mersin’i tekrar nasıl kazanacağımızın hesaplarını yurttaşlarımızı dinleyerek yaptık. Kazandıktan sonra da yapacağımız gibi dert dinledik, kıymet verdik, Mersin’in dertlerine nasıl derman olacağımızı anlattık. Süreci bugüne kadar bu samimi anlayışla getirdik, bundan sonraki süreç sadece bana ve ekibime ait bir süreç değil, benim dışımda partimin, yurttaşlarımızın içinde olacağı ortak süreçtir. O nedenle hepimize çok önemli görevler düşüyor. Bu tür süreçlerde duygusallığa yer yoktur, hepimizin adil, adaletli, toplumsal düşünmesinin, harekete geçmesinin tam da zamanıdır. Mersin’i kazanmak yetmiyor, birde adil bir şekilde yönetmek gerekiyor. Mersin’i ötekileştirmeyen bir anlayışla yöneterek, barış ve kardeşliğin kalesi bir kente olduğunu ilan etmek lazım. Mersin’de Bu adaleti sağlayacak bir hakeme ihtiyaç var, o da benim ‘’ dedi.  

Dereli, daha sonra hazırladığı adaylık başvuru dilekçesi ve tanıtım dosyasını İl Başkanı Adil Aktay’a teslim ederek parti içi resmi süreci başlattı. 

Yorumlar (0)