'CUMHURİYET KUPASI' YELKENLİ YARIŞLARI SONA ERDİ

Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla, Türkiye Yelken Federasyonu, Kuşadası Yat Kulübü ve Setur Marina işbirliğiyle düzenlenen "Cumhuriyet Kupası” yelkenli yat yarışları sona erdi. 27-28 Ekim tarihleri arasında Kuşadası Körfezi'nde gerçekleşen yarışlarda dereceye girenler için bir ödül töreni düzenlendi.

YEREL 30.10.2018, 09:54 30.10.2018, 09:54
'CUMHURİYET KUPASI' YELKENLİ YARIŞLARI SONA ERDİ

Güvercinada’da düzenlenen ödül törenine Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Kuşadası Liman Başkanı Yaşar Karabacak, TCSG 311 BOT Komutanı Muhittin Güneş Onay ve yelken sahipleri katıldı. 
Törende konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Türkiye gibi üç tarafı denizlerle çevrili bir ülkede denizciliğe verilen önemin yeterli olmadığı gerçeğinden hareket ederek Kuşadası Belediyesi olarak denizcilere ve denizciliğe destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Kayalı, Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yıl dönümü coşkusunu yaşadığımız böyle güzel bir günde altıncısı düzenlenen Cumhuriyet Kupası’na verdikleri destek için, başta organizasyonu düzenleyen tüm katılımcılara ve destekçilere teşekkür ederim Organizasyonun her sene biraz daha büyüyerek tekrarlanmasın diliyorum” dedi.

Kayalı’nın ardından konuşan Kaymakam Yücel ise, "Cumhuriyet Kupası” yelkenli yat yarışlarının Kuşadası’nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek ilçede spor ve sanat gibi faaliyetlerin dostluk ve kardeşlik duygularıyla sürdürülmesini umut ettiğini belirtti.

Dereceye giren yarışmacılar ödüllerini Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Liman Başkanı Yaşar Karabacak ve TCSG 311 Bot Komutanı Muhittin Güneş Onay elinden aldı.

"Cumhuriyet Kupası” yelkenli yat yarışlarında Destek 3 Kategorisinde birinci (KAYK) Skipper Ferda Balaban, Destek 2 kategorisinde birinci (KAYK Orsa) Skipper Bület Ildız, Destek 1 kategorisinde birinci Final Teknesi Skipper Gül Ahmet Tüfek, IRC-2 kategorisinde birinci (KAYK) Apaz Skipper Doğukan Kandemir, IRC-1 kategorisinde ise birinci Ladies First Skipper Canan Aydemir tekneleri oldu.

Yorumlar (0)