CUMHURİYET COŞKUSU MUDANYA'DA YAŞANACAK

Mudanya Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nı bu yıl da coşkuyla kutlayacak. Cumhuriyetin ilanının 95. yıldönümü kutlamaları kapsamında 29 Ekim akşamı düzenlenecek “Cumhuriyet Yürüyüşü”nün ardından, pop müziğin ünlü isimlerinden Gülşen sahne alacak.

YEREL 25.10.2018, 13:54 25.10.2018, 13:54
CUMHURİYET COŞKUSU MUDANYA'DA YAŞANACAK

Mudanya Mütarekesi ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temelini atan anlaşmaya ev sahipliği yapan Mudanya, Cumhuriyetin ilanının 95. yıldönümünde adına yakışır bir kutlamaya daha imza atacak. Mudanya Belediyesi, Cumhuriyetin ilanının 95’inci yıldönümünü, “Cumhuriyet Yürüyüşü” ve konserle kutlayacak.

Milli bayramların coşkuyla yaşandığı Mudanya’nın kalbi Mütareke Meydanı’nda binler, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşayacak. Kutlamalar kapsamında İskele Meydanı’ndan Mütareke Meydanı’na “Cumhuriyet Yürüyüşü” düzenlenecek. Yürüyüşün ardından Mütareke Meydanı’nda pop müziğin ünlü isimlerinden Gülşen, sahne alacak. Kutlamalar kapsamında, Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Cumhuriyet Kadınlarına Saygı Duruşu” isimli sergi de izlenime açılacak.  

CUMHURİYETİN DOĞDUĞU KENTTE BULUŞALIM

Göreve geldiği günden bu yana Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm değerlerini Mudanya’da yaşattıklarını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Cumhuriyet değerleri ve kazanımlarına sonsuza dek bağlı olduğumuzu haykırmak için gelin Mütareke Meydanı’nda buluşalım. En büyük bayramımızı coşkuyla, Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’mızda kutlayalım” dedi.

                                   

MUDANYA BELEDİYESİ BASIN BÜROSU

Yorumlar (0)