Çiğli'de Şehit ve Gazi Ailelerine Dayanışma Birimi kuruldu

Çiğli Belediyesi tarafından, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden şehit ve gazi ailelerine maddi ve manevi destek olmak amacıyla "Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Birimi" kuruldu.

YEREL 03.06.2021, 15:20
Çiğli'de Şehit ve Gazi Ailelerine Dayanışma Birimi kuruldu

Toplumun farklı kesimlerinden ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar için sosyal destek çalışmalarını titizlikle sürdüren Çiğli Belediyesi, Şehit ve Gazi ailelerine yönelik örnek bir dayanışma uygulamasına imza attı. Başkan Utku Gümrükçü'nün öncülüğünde 5393 sayılı Belediye Kanununun 13. maddesi kapsamında Belediye Meclisinde yapılan görüşmeler sonucunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Birimi'nin kurulmasına karar verildi.

Başkan Gümrükçü: "Şehit ve Gazi aileleri başımızın tacı"

Şehitlik ve gazilik mertebelerinin saygı duyulması gereken milli ve kültürel değerler olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçü, "Ülkemiz için canını hiçe sayarak şehit ve gazi olmuş kahramanlarımızın aileleri hepimizin baş tacıdır. Çiğli Belediyesi olarak, ilçemizde ikamet eden şehit ve gazi ailelerimizle bağımızı ve iletişimimizi kuvvetlendirmek için Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Birimi'ni kurduk. Bundan sonraki süreçte maddi ve manevi her türlü ihtiyaçlarına çözüm üretmek için yanlarında olacağız. Bu vesileyle Kurtuluş Savaşı'mızdan bugüne tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize minnet duygularımı iletiyorum" dedi.

Yorumlar (0)