Çiğli'de ''Hoş Geldin Bebek'' dayanışması

Uyguladığı sosyal projeleriyle örnek belediyecilik sergileyen Çiğli Belediyesi, aileye yeni katılan minik bireyler için başlattığı “Hoş geldin bebek” projesi ile Çiğli halkının yanında olmaya devam ediyor. Başkan Utku Gümrükçü “Minik bebeklerimize sağlıklı bir yaşam dileyerek hoş geldin diyor, ailelerimizin mutluluklarını paylaşıyoruz” dedi.

YEREL 01.07.2020, 10:32
Çiğli'de ''Hoş Geldin Bebek'' dayanışması

Çiğli Belediyesi bebeği yeni doğan ailelerin mutluluklarına ortak oluyor. Çiğli Belediyesi tarafından başlatılan “Hoş Geldin bebek” projesi kapsamında, 0- 6 ay arasında bebeği olan ailelere içinde çeşitli malzemelerin bulunduğu “Hoş Geldin bebek” çantaları hediye ediliyor. Çiğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, randevu alarak gittikleri minik bebeklerin ailelerine içinde battaniye, ateş ölçer, bebek şampuanı, yeni doğan hastane çıkışı bebek takımı, çok amaçlı alt açma bezi, pamuk, bebek bezi ile Çiğli Belediyespor’un renkleri olan kırmızı siyah çıt çıtlı badinin bulunduğu çantaları teslim ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, en mutlu günlerinde ailelerin yanında olduklarını belirterek, “Ailelerimizin heyecanına ortak olarak bizden güzel bir anı bırakmak istiyoruz” dedi.

Başkan Gümrükçü: “Bebeklerimize sağlıklı bir yaşam diliyoruz”

Başkan Utku Gümrükçü, Çiğli’nin her köşesine eşit ve kaliteli hizmet götürdüklerini belirterek “Çiğli’de yeni doğan miniklerimize sağlıklı bir ömür diliyoruz. Yavrularımıza aramıza hoş geldin diyoruz. Yeni bebek sahibi olmuş tüm ailelere içinde çeşitli malzemelerin bulunduğu hoş geldin çantalarını hediye ediyoruz. Ailelerimize bizden küçük birer anı olsun diye düşündük. Ailelerimizin mutlu günlerinde heyecanlarına bizler de ortak oluyor, bu güzel günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Bu bebekler aynı zamanda bizim de evladımız; hepsine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz. Çiğli’de ikamet eden ve bebeği 0-6 ay arasında olan tüm aileler Çiğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurarak projeden yararlanabilirler” diye konuştu.

Yorumlar (0)