Çiğli Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan,İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın ve Çiğli’deki amatör spor kulüplerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmede Başkan Arslan, Çiğli’de yapılan ve yapılması planlanan spor yatırımlarına ilişkin kulüp yöneticilerini bilgilendirdi.

YEREL 07.03.2017, 11:50 07.03.2017, 11:50
Çiğli Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek

Çiğli belediye Başkanı Hasan Arslan İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasoyon Başkanı Kadri Yatkın ile Çiğli’de faaliyet gösteren 11 amatör spor kulübünün yöneticileriyle Akvaryum Kafe’de toplantı yaptı. Federasyon Başkanı Yatkın, amatör spor kulüplerine yaptığı destekten dolayı Başkan Arslan’a teşekkür ederek plaket takdim etti. Toplantıda Başkan Arslan, Çiğli’de spor alanında yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projelere ilişkin başkan ve yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi. Evka 5, Balatçık, Güzeltepe, Doğu Gençlik, Harmandalı, Dadaş, Küçükçiğli, Yenimahalle, Maltepe, Sasalı ve Çiğli Belediye Spor kulüpleri başkanları, takımların sorunları, spor faaliyetlerini etkileyebilecek durumlar ve bu durumların çözümlerine ilişkin istek ve taleplerini Başkan Arslan’a ilettiler. Sorunlar ve talepleri dinleyen Başkan Arslan, her zaman amatör spor kulüplerini destekleyeceklerinin sözünü vererek, başarılar diledi.

 

Başkan Arslan: “Amatörün destekçisiyiz”


Amatör spor kulüplerinin desteklenmesi adına sürdürdükleri çalışmalara aynı hızla devam edeceklerini belirten Başkan Arslan, “Amatör spor kulüplerimiz başardıklarıyla bizlere heyecan veriyor. Sizlerde büyük özveriler göstererek kulüplerinizi ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Amatöre gönül vermiş arkadaşlarımıza maddi-manevi desteğimiz devam edecek, bu anlamda her zaman onların yanındayız. Spor kulüplerimiz ve sporcularımızın sorunlarını önemsiyoruz. Bu alanda mücadele eden 11 takımımıza başarılar diliyorum ve var olmaları için belediye olarak üstümüze düşen ne ise yapacağımızdan emin olmalarını istiyoruz” dedi.

 

Yorumlar (0)