Çiğli Belediyesi Ramazan Ayı HazırlıklarınıTamamladı

Çiğli Belediyesi tarafından, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelindeki camilerde temizlik çalışması ve tek kullanımlık seccade dağıtımı gerçekleştirildi.

YEREL 12.04.2021, 14:45
Çiğli Belediyesi Ramazan Ayı HazırlıklarınıTamamladı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Ramazan Ayının başlamasına kısa bir süre kala Çiğli İlçe Müftüsü Fetüllah Uydaş’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Çiğli Belediyesi’nin Ramazan Ayına yönelik hayata geçirdiği hizmetler ve Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Gümrükçü: “Gerekli tedbirleri aldık”

Salgınla mücadelenin Ramazan Ayında zaafa uğramaması adına gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Gümrükçü, “Çiğli Belediyesi olarak, çok uzun zamandır Covid-19 salgınıyla hummalı bir mücadele veriyoruz. Mübarek Ramazan Ayında vatandaşlarımızın ibadetlerini hijyenik şartlarda yerine getirebilmesi amacıyla ilçemiz sınırları içerisindeki tüm camileri dip bucak temizledik. Salgının temas yoluyla bulaşmaması için camilere tek kullanımlık seccade desteğinde bulunduk. Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami derece dikkat etmelerini rica ediyoruz. Hep birlikte kurallara uyarsak güzel bir Ramazan Ayını geride bırakırız” dedi.

Yorumlar (0)