banner773

CHP'li Süne: Toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşarak Buca'da biz olacağız

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne Buca'da toplumun her kesimiyle kucaklaşarak çalışmalarına devam ediyor.

YEREL 05.01.2019, 12:06 05.01.2019, 12:06
CHP'li Süne: Toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşarak Buca'da biz olacağız

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşarak çalışmalarını sürdüren iddialı aday adayı başarının anahtarının el ele yürümek olduğunu söyledi. Genel iktidarın toplumda yarattığı ötekileştirmenin Atatürk'ün kurduğu cumhuriyet ile bağdaşmadığının altını çizen Süne; "Genel siyasette izlenen ötekileştirme politikası ancak yerelde başlayan ve pekiştirilen CHP iktidarında toplumun tüm kesimlerinin birleşmesiyle gerçekleşir. Toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşarak Buca'da biz olacağız" dedi.

 

"Halkla iç içe, halkımızdan güç alarak"

 

34 yıldır yaşadığı Buca'ya ve Buca halkına karşı vefa borcu olduğunu söyleyen Süne, "Yaşanabilir yarınlar için bir bütün olarak Buca'yı kucaklamamız gerekiyor. Bunu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin kazanımlarına koşulsuz sahip çıkarak, ayırmadan, ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan, halkla iç içe ve halkımızdan güç alarak yapmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

 

"Kimsenin kendisini CHP'nin üzerinde görmeye hakkı yoktur"

 

1979'da yılında CHP Gençlik Kolları'nda başlayan siyasi yaşamına 2003-2005 yılları arasında İzmir il yöneticiliği, 2005 ile 2010 arasında Buca'da 3 dönem kongre kazanarak ilçe başkanlığı, 2010-2011 yılları arasında PM Üyeliği yapan Süne, Buca'da yaşanabilir yarınlar bırakmak için aday olduğunu söyledi. Genel merkez tarafından görev verildiği takdirde Buca'da tüm kesimlerin katılımı ile demokrasiyi güçlendirilmesini hedeflediğini söyleyen Süne şu şekilde bitirdi; "Yaşadığımız ilçemize karşı sorumluluklarımız var. Bizler, insanı temel alan kültür ve sanata karşı saygılı, şeffaf, üretken, halkın sorunlarına çözüm üreten, demokrasiyi ve katılımcılığı içine sindirmiş belediyeleri sömürülecek rant kapısı olarak gören, gericiliğin ve tarikatların oyun alanı olmaktan kurtaracak yerel yönetimlerin iş başına geçmesi için CHP'ye olan inancımızı ve enerjimizi ortaklaştırmalıyız. Kişisel hırslarla, kavgalar, ayrışmalarla hareket etmemeliyiz. Kimsenin kendisini CHP'nin üzerinde görmeye hakkı yoktur, bu yolda CHP'nin yerelde ve genelde iktidarı için hepimiz omuz omuza, el ele yürümeliyiz başarının anahtarı budur."

Yorumlar (0)