CHP’ Nilüfer’den yerel seçimde tulum çıkartan Badırga’ya teşekkür ziyareti

31 Mart Yerel Seçimlerinde Türkiye genelinde kazandığı belediyelerle, yerel yönetim alanında seçmenin mührü verdiği Cumhuriyet Halk Partisi, seçim sonuçlarını detaylı olarak incelemeye devam ediyor.

YEREL 22.07.2019, 13:00
CHP’ Nilüfer’den yerel seçimde tulum çıkartan Badırga’ya teşekkür ziyareti

CHP Nilüfer İlçe Örgütü yaptığı kapsamlı çalışma sonucunda en yüksek oy alınan Badırga Mahallesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özer Anaç öncülüğünde gerçekleşen ziyarete, ilçe yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları yöneticileriyle Bursa Milletvekili NurhayatAltaca Kayışoğlu katıldı.

Üç yüz seçmenin oy kullandığıBadırga Mahallesinde,  %96’lık oy oranıyla tarihi bir rekora imza atan CHP Nilüfer ilçe örgütü, mahalle sakinleriyle birlikte başarıyı kutladı.

Badırga Mahallesi Muhtarı Cevabi Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette duygusal anlarda yaşandı. CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özer Anaç, parti olarak ülke çapında çok önemli bir oy potansiyelini yakaladıklarını ancak Nilüfer İlçesi, Badırga Mahallesi’nde bambaşka bir siyasal başarının elde edildiğini vurguladı. İnsan odaklı ve bire bir çalışma metoduyla gelen başarının, kıvanç unsuru olmasının yanında önümüzdeki seçim süreçlerinin çalışma planlarının oluşturulması konusunda da çok önemli bir yol haritası olduğunu ifade etti.

Ziyarette konuşan CHP Bursa Milletvekili NurhayatAltaca Kayışoğlu ise seçmenin 2002 yılından bu yana AKP’nin genel ve yerel yönetim tarzından rahatsız olduğunu, bu rahatsızlığını da çok net olarak sandığa yansıttığını söyledi. Parti olarak omuzlarında ağır bir sorumluluk olduğunu vurgulayan Kayışoğlu, seçmenin takdirine layık çalışmalar yapacaklarının da ayrıca altını çizdi.

Ziyaret sonunda CHP Nilüfer ilçe örgütü Altınşehir Mahalle Temsilcisi Ali Akkuyu, Badırga Mahallesi muhtarına, Türk Bayrağı, CHP Bayrağı, Atatürk ve Kılıçdaroğlu posterleri armağan etti.

Yorumlar (0)