CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Serdal KUYUCUOĞLU aday adaylık başvurusunu yaptı.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Serdal Kuyucuoğlu, resmen aday adayı.

YEREL 19.10.2018, 15:36 19.10.2018, 15:36
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Serdal KUYUCUOĞLU aday adaylık başvurusunu yaptı.

19 Ekim’de aday adaylık başvurusu yapan Kuyucuoğlu “Bugün aday adaylık başvurumuzu, arkadaşlarımızla birlikte CHP İl Başkanlığına giderek İl Başkanı Adil Aktay’a müracaatını yaptık. Bugünün anlamlı bir gün, bildiğiniz gibi Muhtarlar Günüdür. Bu kenti Muhtarlarımızla , STK, Meslek Odaları, Sendikalar, Yöre Dernekleri ve siz vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Çalışmalarımız dün olduğu gibi bugün de aynı tempoyla devam edecektir.

Mersin’e hizmet için her türlü fedakârlığı yaparak Mersin’i tekrar kazanacağız.

Bilgimizle, birikimimizle, tecrübemizle projelerimizle geliyoruz.

Belediyecilik bizim işimizdir. Halkın derdine derman olmak için aday adayıyım” dedi.

Ülkemize, kentimize, partimize ve halkımıza hayırlı olsun. diyerek 20 Ekim Cumartesi Günü saat 16:00’da CHP İl Binası önünde, canlı müzik ile halka dinleti yapılacağını, tüm Mersinli vatandaşları aday adaylığı açıklamasına davet etti.

“BU DAVET BİZİM” diyerek sözlerini bitirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Serdal Kuyucuoğlu, Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Mersin'in farklı bölgelerinden çok sayıda muhtarın katıldığı toplantıda Kuyucuoğlu, 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler sürecinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu ve hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.

Bir yerle ilgili proje üretebilmek için öncelikle o yeri tanımak gerektiğini ifade eden Kuyucuoğlu, Mersin hakkında sağlıktan eğitime, ulaşımdan tarıma kadar geniş bir yelpazede araştırma yaptıklarını ve bunları Rakamlarla Mersin adlı bir kitapta topladıklarını anlattı.

Mersin'in en önemli sorunu olarak ulaşımı gördüklerini belirten Kuyucuoğlu, "Halkın da ulaşım ve trafik sorununun çözülmesi yönünde bir talebi var. Belediye başkanı olduğumda ilk hedef Mezitli-Çilek Mahallesi arasında hafif raylı sistem projesini hayata geçirmek olacak" dedi.

Seçilmesi durumunda Mersin'de hayata geçirecekleri projeler hakkında muhtarlara bilgi veren Serdal Kuyucuoğlu şunları söyledi:

"Mersin farklı kültürlerin dostça yaşadığı bir kent. Bu bizim zenginliğimiz. Bu kültürlerin yaşamasını, gelişmesini sağlayacağız. Her vatandaş, siyasi görüşü ne olursa olsun bizim gözümüzde eşit vatandaştır. Herkesi kucaklayacağız. Ben belediye başkanı olduğumda sadece bir kesimin değil, bütün Mersinlilerin belediye başkanı olacağım. Milletvekili olduğum dönemde kapım da, telefonum da herkese açıktı. Belediye başkanı olduğuumda kapım da, telefonum da her zaman açık olacak. İsteyen vatandaş bana doğrudan ulaşabilecek"

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Serdal Kuyucuoğlu daha sonra partisinin Mersin İl Başkanlığı'na geçti ve aday adaylık başvuru dosyasını İl Başkanı Adil Aktay'a teslim etti.

 

Yorumlar (0)