CHP MANİSA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY'IN YENİ YIL MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, kendine has üslubu ile yeni yıl kutlama mesajı yayınladı. Mesajında geçtiğimiz yıl yaşanan üzücü olaylara değinen Durbay, 2017 yılında bu acıların yaşanmamasını diledi.

YEREL 30.12.2016, 09:47 30.12.2016, 09:47
CHP MANİSA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY'IN YENİ YIL MESAJI

 

 

 

               Cumhuriyet Halk Partisi  Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, Adettendir, yeni yılımız kutlu olsun başlığıyla yeni yıl mesajı yayınladı. 2015 yılının sonunda 2016 yılı için yapılan, barış ve huzur temennilerinin gerçekleşmediğini belirten Durbay, “ Demek ki kuru kuru temenni ile yaşadığımız coğrafyaya barış gelmeyecek, anaların gözyaşı dinmeyecek, vatandaşlarımız refaha kavuşmayacak, ülkenin ekonomisi düzelmeyecek, bebeklerin açlıktan ölmesi nihayete ermeyecek, eğitimdeki önlemez gerilememiz durmayacak…” dedi. Ülkemizin, geçtiğimiz yılda yaşadığı sıkıntıları artarda sıralayan İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, “Bu durumda yapılacak tek bir şey var. Bu yılın son gününde, sosyal medyada, yine adettendir, kutlama mesajları yayınlayacağız fakat bu sefer farklı bir şey yapalım. Ülkemiz için şapkamızı önümüze koyalım ve yalnızca 1 saat sağlıklı bir şekilde neden bu halde olduğumuzu düşünelim. Neden ülkemiz 2002 yılında neredeyse sıfır şehit verirken 2016 yılında şehitsiz bir gün geçmedi. Neden yalnızca dünyanın geri kalmış ülkelerine has bir şekilde ülkemizin her köşesinde bombalar patlatıldı. Neden görevi istihbarat olan kurumlar siyasete soyundu. Neden ülkemiz istihbaratının başı, başbakan olma hevesi ile siyasete kendini kaptırıp, ülke sınırlarının yolgeçen olmasına karşı hiçbir önlem alamadı. Neden bu ülkedeki en adi kalkışmalardan biri olan fettullahçı bir grup askerin kanlı darbe girişimine karşı koskoca cumhurbaşkanımız gelişmeleri MİT müsteşarından değil de eniştesinden öğrendi. Neredeyse 1 yıldır askeriye içinde darbe girişimine hazırlanan generaller neden tespit edilemedi ve ülkemizin itibarı yerle yeksan edildi. 2016 yılında kadına yönelik şiddetin ve cinayet haberlerinin yer almadığı bir gazete küpürü hatırlayanınız var mı? İktidarın pisliklerini ortaya döken başarılı gazeteciler neden cezaevine atıldı? Birçoğu daha suçunu dahi öğrenemeden aylardır cezaevinde cezalandırılmakta. İşte bu yılın sonunda yalnızca 1 saat bunları düşünelim.” dedi.

 

Vatandaşlardan tüm bu yaşananlar karşısında yeni yılda, CHP’ye bir şans vermesini isteyen Gülşah Durbay, “Tabi bunların yanında ülkemize bolluk, bereket, refah, huzur ve adalet vaat eden, bu vaatlerini projeleri ile taçlandıran, bu projelerini yandaş medyanın her türlü ambargosuna karşın gür bir sesle halka ulaştırmaya çalışan, tırnaklarıyla kazıya kazıya, ülkenin bölünmez bütünlüğüne zarar gelmemesi için canla başla çalışan yüz binlerce kişilik CHP ailesini de düşünün. Ülkenin geleceği için kimin samimi kimin menfaati için çalıştığını düşünün. Terör örgütü PKK tarafından suikast girişimine maruz kalan fakat yine de korkmadan, sinmeden ve yılmadan çalışan cesur yüreğimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nun birleştirici, bütünleştirici söylemlerini düşünün. Kısacası bu yılın son günü temennilerinizi, adettendir, dileyin ama temenniden ziyade yandaş medya ve paralı askerlerin sözlerini bir kenara koyarak yalnızca yaşadığımız şeyleri düşünün. Tüm bu düşüncelerin halkımızı, ülkemizin geleceği için en doğru karar olan CHP’ye bir şans vermeye sürükleyeceğine inanarak, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarım. Umarım bu yılın kaybedeni ülkemiz değil, kendi hırsından başka bir şey düşünmeyenler olur.” dedi.

 

Yorumlar (0)