banner773

CHP'Lİ KUMBUL’DAN MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİNE ZİYARET

Güzeloba, Güzeloluk Zümrütova, Çağlayan, Fener, Şirinyalı ve Meltem mahalle temsilciliklerini ziyaret eden CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul partililerle bir araya geldi.

YEREL 18.01.2020, 12:30
CHP'Lİ KUMBUL’DAN MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİNE ZİYARET

Mahalle temsilciliklerinde yoğun bir ilgi ile karşılanan Ahmet Kumbul temsilciliklerde yaptığı konuşmalarda özetle şunları söyledi.

YUVAMDAYIM

Muratpaşa, benim de üyesi olduğum ve iki dönem ilçe başkanlığını yaptığım bir ilçe. Bu nedenle Muratpaşa benim yuvam sayılır. Bana ve ekibimize göstermiş olduğunuz teveccüh için çok teşekkür ederim.

İKTİDARA YÜRÜYEN PARTİNİN KILCAL DAMARLARI

Mahalle temsilciliklerimiz 19 ilçemizde partimizin kılcal damarlarıdır. Bu nedenle başarımız bu kılcal damarlarımızın gücüne bağlıdır. Mahalle temsilciliklerimiz başarımızın anahtarıdır. Bu anahtara çok dikkat etmemiz gerekiyor.

AYNI ZAMANDA AİLE ORTAMIDIR

Geçmişten gelen tecrübelerimizle bellidir ki mahalle temsilcilikleri üyelerin bir araya gelerek sosyal ilişkilerini güçlendirdiği ve bu güçten aldığı destekle enerjisini sahaya yansıtan yerlerdir. "Biz bir aileyiz" derken kastettiğimiz, mahalle temsilciliklerinde yaratılan bu havanın adım adım Antaya geneline yaymaktır. Geçmişte bunu Muratpaşa'da başardık. Bu başarımızı il yönetimine taşıdık. Şimdi de geçtiğimiz dönem başlattığımız "biz bir aileyiz" anlayışını daha da yukarı taşıyarak taçlandıracağız.

İKTİDARIN YOLU YERELDEN, YERELİN YOLU TEMSİLCİLİKLERDEN GEÇER

Çok iyi biliyoruz ki iktidarın yolu yerelden geçiyor. Yereldeki başarımızın kaynağı ise sizlerin içinde bulunduğu temsilciliklerimizdir. Çok iyi biliyorum ki sizler iktidar yürüyüşümüzde mihenk taşı olarak başarının mimarı olacaksınız.

Yorumlar (0)