CHP'li Kumbul'dan CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret

12 Ocak'ta Serik'te sonuçlanan ilçe kongrelerinin ardından İl Başkanı Ahmet Kumbul, ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile yeni seçilen ilçe yönetimlerini kutlama ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda ilk olarak CHP Muratpaşa ilçe örgütü ile bir araya geldi.

YEREL 16.01.2020, 15:47
CHP'li Kumbul'dan CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret

Yoğun bir katılımla gerçekleşen Muratpaşa ilçe ziyaretinde İlçe Başkanı Hasan Şahin, "iki tane adayımız var ikisine de başarılar diliyorum” dedi. Hasan Şahin’den sonra söz alan Ahmet Kumbul, " “Sürece katkıda bulunan, bugüne kadar görev almış tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor ve yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum." dedi. Yeni seçilen yönetimin iktidara yürüyen bir Cumhuriyet Halk Partisi'nin yöneticileri olacaklarını belirten Ahmet Kumbul, "Önümüzdeki seçimden sonra bu arkadaşlarımız iktidar partisinin yöneticileri olacaktır." vurgusunu yaptı.

5 YIL ÖNCE DE BURADAKİ ARKADAŞLARLA YOLA ÇIKMIŞTIK.

Kendisinin 5 yıl önce Muratpaşa İlçe Başkanı olduğunda, burada bulunan arkadaşlarla yola çıktığını belirten Ahmet Kumbul Sözlerine şöyle devam etti: "Önceki dönemlerden iyi bir miras devraldık. Kurumsal yapısını tamamlamış bir ilçe örgütüne biraz daha duygu, sevgi ve dayanışma kattık. Bu anlayıştan hareket ile hem genel seçimde hem de referandumda, en yüksek oyu hep Muratpaşa İlçemizden aldık. Bu süreç, Hasan Şahin başkanlığında da ivmesini artırarak devam etti.”

HEDEFİMİZ MURATPAŞA MODELİNİ 19 İLÇEYE YAYMAK

Muratpaşa ilçesinde uygulanan çalışma sistematiğinin altını çizen Ahmet Kumbul, mahalle temsilcilikleri ve STK’lar ile Muratpaşa'da oluşturulan bu yapının, model olarak belirlenmesini ve 19 ilçede de bu modelin uygulanmasının hedefleri olduğunu belirtti.

YERELDE İKTİDAR OLDUK GENELDE DE İKTİDAR OLACAĞIZ

İl başkanlığı döneminde bir milletvekili, bir Cumhurbaşkanlığı, 31 Mart ve 23 Haziran olmak üzere iki de yerel seçim geçirdiklerini söyleyen Ahmet Kumbul, "Yerel seçimde kazandığımız ilçe sayısını beş iken, bu sayıyı sekize çıkardık. Bu başarının sonucunda da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden CHP bayrağı diktik. Bunu da sadece il yönetimi olarak bütün bir Antalya olarak başardık. " dedi.

PARTİ İÇİNDEKİ BİRLİK BERABERLİK İTTİFAKTA DA BİRLİK VE BERABERLİĞİ GETİRECEKTİR.

İyi Parti ile ittifak sürecine de vurgu yapan Ahmet Kumbul, "eski sistemde seçimden sonra koalisyonlar kuruluyordu. Bugün ise seçimden önce ittifaklar kuruluyor. Çünkü iktidar olmak için %50+1'e ihtiyaç var. Bu ülkeyi milletvekilleri yönetmiyor. Parlamento işlevsizleşti. Bu nedenle herkesin ittifaka ihtiyacı var. İttifaktaki birlik beraberliğin yolu da parti içinde birliği sağlayabilmekten geçiyor." dedi.

İKTİDARI YEREL YÖNETİMLER GETİRECEK

"İktidar olmanın yolu; yerel yönetimlerde başarıdan geçer. Yerel yönetimler ne kadar başarılı olursa iktidar da o kadar yakınlaşır. Bu nedenle de yerel yönetimlerimize ayrı bir özen göstermek zorundayız. Bu nedenle, Büyükşehir ve ilçelerdeki tüm yerel yönetimlerimizi dikkatle izlemeye ve denetlemeye devam edeceğiz." diyen Ahmet Kumbul, yerelden genele iktidara giden yolda olduklarını vurguladı.

Yorumlar (0)