CHP'li Başkan fark yarattı: Kadına ve çocuğa şiddet uygulayan personelin işine son verilecek

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediyenin imzaladığı, aile içi şiddet uygulayan personelin iş akdi sonlandırılacağı maddesinin de yer aldı

YEREL 10.12.2019, 19:46 10.12.2019, 20:05
CHP'li Başkan fark yarattı: Kadına ve çocuğa şiddet uygulayan personelin işine son verilecek

Göreve geldiği günden bu yana çalışmalarıyla Mersin Halkının takdirini kazanan Başkan Vahap Seçer, toplu sözleşmeye eklediği madde ile fark yarattı.

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası arasında 3 yıl süreyle toplu iş sözleşmesi imzalandı. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş. ile Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Tic. ve San. A.Ş. bünyesinde çalışan yaklaşık 7 bin personeli ilgilendiren sözleşme kapsamında, aile içi şiddet uygulayan personelin iş akdi sonlandırılacak.

KADINA VE ÇOCUĞA KARŞI ŞİDDETTE AKTİF MÜCADELE

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  Vahap Seçer şunları söyledi:

"Toplam 7 bin personeli ilgilendiren toplu bir sözleşme altına imza attık. Yaptığımız toplu sözleşmede koyduğumuz bir madde ile aile içi kadına ve çocuğa şiddet uygulayan personelle kesinlikle yollarımızı ayıracağız ve taviz vermeyeceğiz. Kadına ve çocuğa karşı şiddete karşı mücadelemiz devam edecek."

İşte Seçer'in o paylaşımı:

Yorumlar (0)