banner773

CHP Kemalpaşa İlçe Örgütü'nden anlamlı kahvaltı buluşması

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa ilçe örgütü, düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısında partililere seslenen Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, birlikte çalışarak Kemalpaşa’yı çok daha iyi noktalara taşıyacaklarını vurguladı.

YEREL 20.01.2020, 10:13
CHP Kemalpaşa İlçe Örgütü'nden anlamlı kahvaltı buluşması

Kongresi sürecini başarıyla atlattıklarının altını çizerek konuşmasına başlayan CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, "Şölen gibi geçen bir kongreyle birlikte bayrağı devraldık. Bu süre içerisinde de partimizin iktidara yürümesi için planlama yaptık, çalışmalarımıza başladık. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza hız verip devam edeceğiz. Ben önceki ilçe başkanı ve yönetimine bize bayrağı layıkıyla teslim ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Gerek kongre sürecinde gerekse sonrasında çok güzel bir ortamı oldu, bunu da Kemalpaşa halkı ve diğer partililer gördü. Bundan sonraki süreçte de bu birlik ve beraberlik ortamının devam etmesini istiyoruz. Partimizin bütün etkinliklerinde katılarak, fikirlerini söylemeniz gerekirse eleştirilerinizi bire bir sosyal medyadan değil ama telefonla ya da yüz yüze gelerek bizlere iletebilirsiniz. Çünkü biz ancak bu partiyi böyle büyütebiliriz. Partimizin öncelikle iktidar olması gerekiyor. İktidar olabilmemiz için de kol kola yürüyebilmemiz şart 'önceki yönetim', 'eski yönetim', 'o' ya da 'bu' diye bir şeyi asla kabul etmiyorum. Bugüne kadar da kabul etmiyordum, hiçbir zaman böyle bir tavır ve tarzım olmadı, bundan sonra da olmayacağına söz veriyorum" dedi.


RAKİPLERE KORKU, OY VEREN HERKESE GÜÇ VERMELİYİZ
Üyelerden parti içi çalışmalara demokratik bir şekilde katılmalarını beklediğini de sözlerine ekleyen Balyeli, "Rakiplere bir korku, bizimle birlikte çalışan, oy veren herkese de güç verecek girişimlerde bulunmalısınız. Onun için ne kadar kalabalık ve birlikte hareket edersek, iktidara yürümemiz de o kadar kolay olacaktır" diye konuştu.


ZOR ŞARTLAR ALTINDA ZAFER
31 Mart yerel seçimlerinde çok zor şartlar altında çalışmalarını sürdürmelerine rağmen seçimden zaferle ayrıldıklarının altını çizen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "Canla başla çalıştınız, hepinize teşekkür ediyorum. Karşımızda çok büyük paralar, çok büyük bir devlet gücü; kısacası aklınıza gelebilecek her şey vardı. Biz böylesi şartlara göğüs gererek belediye başkanlığını kazandık. Kemalpaşa'da böyle bir seçim kazandıysak, emin olun ki genel seçimlerde Türkiye'yi de kazanırız. Türkiye'nin gücü Kemalpaşa'dır. İki büyük partiye rağmen bunu Kemalpaşa'da başardıysa, bilmenizi isterim ki Türkiye'de de başarabiliriz. Tek yapabileceğiniz şey, şu sosyal medya denilen mecradan kurtulup birbirinizi buradan eleştirmemek... Koca koca insanların bunu yapmaması lazım. Bir de eleştirirken bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamaya dikkat edelim. Önce bilgi, sonra fikir sahibi olup daha sonra gerekiyorsa eleştirimizi yapalım. Lütfen bu eleştirileri yaparken de telefonla sosyal medya üzerinden değil, bire birde yüz yüze eleştirin. Eğer genelde iktidar olmak istiyorsak bu işleri kenara bırakacağız. Partili arkadaşlarımızı asla eleştirmeyeceğiz. 'Kol kırılır yen içinde kalır' sözünü daima aklımızda tutacağız" dedi.

Yorumlar (0)