banner773

CHP Çatalca'da taciz krizi! İhraç için ayağa kalktılar

Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı, peş peşe gelen istifaların ardından şimdi de taciz olayı ile çalkalanıyor.

YEREL 04.05.2021, 11:24
CHP Çatalca'da taciz krizi! İhraç için ayağa kalktılar

İddiaya göre, İlçe Yönetim Kurulu üyesi M.E.E İlçe Kadn Kolları Üyesi S. O.'ya tacizde bulundu. S. O.'nun şikayeti üzerine taciz şüphelisi, yönetim kurulundan istifa etti. Çok sayıda partili ise şüphelinin CHP'den ihracını istiyor

Geçtiğimiz günlerde, CHP Çatalca yönetim kurulu üyeleri Sema Aldoğan, Aysel Aksu, Görkberk Öder, Savaş Cüdri ve Talat Tan'ın yönetimden istifa etmesiyle ilçe örgütü zor duruma düşmüştü. Şimdi de örgüt taciz olayı ile huzursuzluk içerisinde. CHP Çatalca Kadın Kolları üyesi S.O. İlçe Yönetim Kurulu Üyesi M.E.E.'nin kendisini taciz ettiğini ileriş sürerek şikayette bulundu. Şikayeti yerinde bulan CHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Çoban M.E.E.'nin yönetim kurulundan istifasını istedi. Bunun üzerine M.E.E. İlçe Yönetim Kurulu'ndan uzaklaştırıldı. Bazı partililer ise ilgili kişinin yönetim kurulundan istifa etmekle yetinemeyeceğini, partiden de ihraç edilmesi gerektini dillendirmeye başladı. İlçe Başkanı Mehmet Çoban'ın ise ihraç konusunda henüz bir adım atmadığı öğrenildi.

Yorumlar (0)