CHP Bursa İl Başkan adayı İsmet Karaca: Bursa'ya baharı erken getireceğiz!

CHP Bursa İl Başkan adayı İsmet Karaca, Mudanya İlçe Örgütü ile bir araya geldi. Partililerin büyük ilgi gösterdiği Karaca burada yaptığı açıklamada, 9 Şubat'ta CHP Bursa'ya baharı erken getireceklerini söyledi.

YEREL 01.02.2020, 14:17
CHP Bursa İl Başkan adayı İsmet Karaca: Bursa'ya baharı erken getireceğiz!

9 Şubat Pazar günü yapılacak olan CHP Bursa İl Kongresi öncesinde ziyaretlerini sürdüren Başkan adayı İsmet Karaca, CHP Mudanya İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. İlçe Başkanı Ömer Aydın’ın ve çok sayıda partilinin karşıladığı Karaca’ya büyük ilgi gösterilirken, toplantıya yoğun katılım dikkat çekti. Sözlerine partilileri selamlayarak başlayan İsmet Karaca, burada yaptığı konuşmada, sonraki kongrelerin CHP iktidarında yapılacağını belirterek, “Asla umutsuz olmayalım, baharı getireceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖN SEÇİM VURGUSU

“25 Ocak’taki basın açıklamamızda meteoroloji de bizden yanaydı. O gün bahardan bir gün gibiydi. İnşallah 9 Şubat’ta da CHP Bursa’ya baharı erken getireceğiz” diyen Karaca, parti içi ön seçimin önemine de değinerek, “Benim yetkin olduğum her dönemde ön seçim birinci tercihim olmuştur. 2014’teki yerel seçimlerde Osmangazi’deki oy artışı, 25 yıl sonra Mudanya’da gelen zafer… Bu başarıların arkasındaki gerçek örgütün önüne sandığı koymamızdır” diye konuştu. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da yaptığı konuşmada, Bursa’da değişimin gerekli olduğunu ve CHP’nin başarılı olması için çalışmaya devam etmek gerektiğini belirtti.

“CHP’nin VİCDANI OLACAĞIM”

Partililerin alkışlarını toplayan İsmet Karaca son olarak şunları söyledi: “İl kongremizden sonra ister il başkanı, ister örgütün bir üyesi olayım, bütünün içinde çalışacağıma söz veriyorum, sizlerin vicdanı olacağım.”

Yorumlar (0)