Cemal Doğan: PROJELERİMİZ ÖMRÜMÜZDEN UZUN OLSUN

CHP'de yerel seçim öncesi İzmir'in Çiğli Belediye Başkanlığı ismi geçen güçlü isimlerden Cemal Doğan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YEREL 17.10.2018, 11:49 17.10.2018, 11:49
Cemal Doğan: PROJELERİMİZ ÖMRÜMÜZDEN UZUN OLSUN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye başkanı aday adayı Cemal Doğan, İzmir'de yerel bir radyo programına konuk oldu.  Yaklaşan yerel seçimleri ve aday adaylığı sürecini değerlendiren Doğan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Cemal Doğan'ın Çiğli Belediye Başkan Aday Adaylığı için yaptığı o açıklamalar:

PROJELERİMİZ ÖMRÜMÜZDEN UZUN OLSUN

"Çiğli yapı olarak Türkiye'nin kozmopolit başkentidir. Burada her kesimden insan yaşar ve bu insanlar hizmete aç bırakılmış insanlardır. Benim Çiğli'yi tercih etmemdeki büyük gaye, insanlar arasındaki gruplaşmaları bitirmek. Açıkçası Çiğli'yi araştırmaya başladığımda burada zor bir iş olduğunu gördüm ve zoru sevdiğim için Çiğli'yi seçtim. Bizim temel mantığımız projelerimiz ömrümüzden uzun olsun mantığıdır. Tıpkı İzmir'de olduğu gibi bende eğer seçilirsem geçici çözümler yerine kalıcı planlar bırakmak istiyorum. Gerek yönetimde gerek halktaki küskünlükleri kırmak istiyorum. Tüm Çiğli el ele daha iyi yerlere gelecek. Ayrıca ben ve ekibim teknik ve manevi olarak Çiğli'ye ne kadar yararımız olabilir diye düşündük. Halkımız bu durumu görünce bizim etrafımızda birleşti."

SİYASET TEMİZ YAPILMALI

Çiğli ile ilgili çalışmaları esnasında kendisine karşı oluşan tepkilerden bahseden Doğan, her zaman insanlara samimi davrandığını, belden aşağı bir eleştiri olmadığı sürece tüm eleştirileri dikkate aldığını ve polemiklere girmek yerine tüm enerjisini Çiğli halkına ayırdığını söyledi. Saha çalışmalarının çok yoğun geçtiğini, gece yarıları bile insanlardan davet aldığını söyleyen Cemal Doğan, “Her gün güne, aynı heyecan ve disiplinle başlıyorum. Ben insanlarla sohbet ederken ne diğer adayları kötülerim ne boş vaatler veririm. Siyaset böyle temiz yapılmalıdır” şeklinde konuştu.

ÇİĞLİ'DE İSTİHDAM ALANLARI YARATACAĞIZ

Diğer belediye başkanlarını eleştirmesine gerek olmadığını söyleyen Cemal Doğan, “Bu bizim parti kültürümüzde yok. Ben neden kendi belediye başkanımı kötülemeye çalışayım ki. Biz sonuç olarak kelle koparmaya gelmedik. Dışarıdan gelmeme rağmen ben ön seçim isteyen tek adayım. Önce demokrasiye sonra Çiğli halkına güveniyorum” diyerek iddiasını dile getirdi.

Kimsenin değil Çiğli’nin adamıyım diyen Cemal Doğan şunları söyledi:"Ben şunu samimi olarak söylüyorum dışarıdan Cemal Doğan değil başka biriside gelse çekim merkezi olabilirdi. Ben insanlara kimsenin adamı değil Çiğli'nin adamıyım diyorum. Kara siyaset yapmadığım için insanlar beni sahiplendi. Çünkü ben insanları kırmadan dökmeden cevap veriyorum. Eleştirileri de istekleri de dikkate alıyoruz. Biz Çiğli'de kendi bütçemizden ayırarak tesisleşmeye gitmek istiyoruz. Hem istihdam alanı yaratmak hem de diğer belediyelere hizmet sunmak istiyoruz."

ÇİĞLİ ÇOK SESLİLİĞİN MERKEZİDİR

Doğan, sözlerine aday adaylığı süreci hakkındaki iddiaları değerlendirerek devam etti. “Beni Çiğli adaylığı için birileri gönderdi dedikodusu çıkardılar. Böyle bir şey yok. 30 tane aday varken neden ben gelmişim. Keşke her yerde 30 aday olsa. Bu çok sesliliği gösterir. Çiğli yapısı itibari ile de buna çok uygun bir ilçedir. Bana evlatlık aday diyorlar. Ben bir evlatlık aday olarak ön seçim teklif ediyorum.”

Yorumlar (0)