Celal Yıldız, adaylık dosyasını teslim etti

Dün sabah saatlerinde Narlıdere Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Narlıdere İlçe Başkanlığı’ndan teslim alan İzmir siyasetinin deneyimli isimlerinden, önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve önceki dönem CHP İzmir İl Başkan Yarımcısı Celal Yıldız, dosyasını bugün CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı’na teslim etti.

YEREL 18.10.2018, 14:18 18.10.2018, 14:18
Celal Yıldız, adaylık dosyasını teslim etti

Yakın çevresi ile birlikte Narlıdere İlçe Başkanlığı’na giden Yıldız, ilçe başkanı Şahin Fırat, ana kademe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ile çay içip, sohbet etti.

Konuşmasında 44 yıllık Narlıdere’li olduğunu ifade eden Yıldız, Mavisinden yeşiline Narlıdere’yi ve hemşerilerini tanıdığını, bildiğini ifade ederek, “Ömrünü Narlıdere’ye vermiş bir yurttaş olarak İzmir’in gözbebeği, yükselen değeri Narlıdere’yi bulunduğu muazzam seviyenin yukarısına çıkartabilmek için çalışmaya adayım” şeklinde konuştu.

Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Celal Yıldız’ın yaptığı açıklama:

Kıymetli hemşerilerim,

51 yıllık yaşamımın 44 yılını Narlıdere’de yaşadım. 30 yıldır Narlıderemizde ticari ve siyasi yaşantıma aktif bir şekilde devam ediyorum. Bir Narlıdereli olarak Narlıdere’yi ve Narlıdereli’yi biliyor, tanıyorum. Mavisinden yeşiline kentini karış karış yaşamış, ömrünü Narlıdere’ye vermiş bir yurttaş olarak İzmir’in gözbebeği, yükselen değeri Narlıdere’yi bulunduğu muazzam seviyenin yukarısına çıkartabilmek için çalışmaya adayım.

Genç yaşlarımdan itibaren kentin yönetimi içerisinde yer aldım. 2 dönem belediye meclis üyeliği, 3 dönem CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlendim. Kentin yönetimin temel taşlardan olan mahalle çalışmalarında yer aldım, mahalle temsilcilikleri yaptım. 30 yıllık siyasi deneyimim ile Narlıdereli’ye hizmet edebilmek için adayım.

Bizim anlayışımızda hizmet, bayrak yarışıdır. Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Abdül Batur’un kentimize kattığı değerler oldukça açıktır. Yüzlerce yıllık tarihi olan Narlıderemizin dokusunu bozmadan, sağlıklı ve modern bir kentleşme ile Narlıdere’yi İzmir’in gözbebeği yapan Belediye Başkanımız Abdül Batur’a teşekkür ediyorum. Hizmet bayrağını devralarak, kentimizi halkımızla birlikte, katılımcı demokrasi anlayışı ile yönetmeye adayım.

Yorumlar (0)