BÜYÜKŞEHİR, PARKLARI ÇOCUKLAR İÇİN HAZIRLIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını tedbirlerinin azaltıldığı ve normalleşme sürecinin başladığı bu dönemde parklardaki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

YEREL 19.05.2020, 08:35
BÜYÜKŞEHİR, PARKLARI ÇOCUKLAR İÇİN HAZIRLIYOR

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Büyükşehir’in sorumluluğunda bulunan 15 parkta bakım çalışmalarını hızlandırdı. Parklardaki çocuk oyun gruplarının bakımı yapılarak, güneşten solan çocuk oyun grupları rengarenk boyanıyor ve ilk günkü görünümüne kavuşturuluyor. Parklardaki dezenfeksiyon işlemleri de düzenli olarak yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını tedbirlerinin azaltıldığı ve normalleşme sürecinin başladığı bu dönemde, yurttaşlar için parklardaki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kültür Park, Atatürk Parkı, Tarsus Kültür Park başta olmak üzere belediyenin sorumluluğunda bulunan 15 parkta bakım çalışmalarını hızlandırdı. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerin gevşetilmesi ve normalleşme süreci ile bazı kısıtlamaların kaldırılmasının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, parklardaki çocuk oyun gruplarının bakımı yapılarak, oyun alanları çocuklar için hazır hale getiriliyor.

Oyun grupları rengarenk boyanıyor

Güneşten solan çocuk oyun grupları rengarenk boyanarak, ilk günkü görünümüne kavuşturuluyor.

Ekipler, parklarda ve çocuk oyun gruplarında zarar gören kısımları da onarıyor. Parklardaki dezenfeksiyon işlemleri ise düzenli olarak gerçekleştiriliyor.,

Yorumlar (0)