Büyükşehir Kariyer Merkezi, Paydaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda, sivil toplum kuruluşları ile buluşma etkinlikleri sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok başkanlığında yapılan son toplantı ile kurumların Büyükşehir’den beklentileri ve yapılabilecek iş birlikleri konusunda görüş alışverişi bulunuldu.

YEREL 14.07.2020, 08:59
Büyükşehir Kariyer Merkezi, Paydaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, kurumlar ile Büyükşehir arasında köprü olmaya devam ediyor.

Sivil toplum kuruluşları ile buluşma etkinliklerini sürdüren Kariyer Merkezi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok başkanlığında yapılan son toplantı ile kurumların Büyükşehir’den beklentileri ve yapılabilecek iş birlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundu. Kurumların, Büyükşehir Belediyesi’nden beklentileri ve yapılabilecek işbirliklerine yönelik konular, gerçekleştirilecek konsept toplantılarda ele alınacak.

Kariyer Merkezi kurumlar ile Büyükşehir arasında köprü vazifesi görüyor

Genel Sekreter Olcay Tok, toplantıda yaptığı konuşmada, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kurumlar arası iletişime ve kenti birlikte yönetme kültürüne büyük önem verdiğini ifade ederek, Kariyer Merkezi’nin kurumlar ile Büyükşehir Belediyesi arasında köprü vazifesi gördüğünü belirtti. Tok, Mersin için yararlı olan bütün projelere destek vereceklerini, kurumlar ile yüz yüze görüşerek bürokrasiyi en aza indirmek istediklerini sözlerine ekledi.

TOBB Mersin İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Kiper, TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayla Harp, Mersin Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Hüseyin Mualla Yüceol, İç Mimarlar Odası Başkanı Burçin Köksal’ın katıldığı toplantıda, Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, gerçekleştirdikleri çalışmalar konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Özada, Kariyer Merkezi koordinasyonunda kurulan İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu’nun amacı ve kurumsal yapısı hakkında bilgilendirme yaptı. Toplantıda, katılımcıların görüş ve önerilerine geniş yer verildi.

Yorumlar (0)