Büyükşehir Ekipleri, 50 Metrelik Uçurumda Mahsur Kalan Keçiyi Kurtardı

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 50 metrelik uçurumda yaklaşık 2 gün mahsur kalan keçiyi başarılı bir operasyonla kurtardı. Erdemli İlçesi’nin Arslanlı Mahallesi’nde yaşayan sahibinin ihbarı üzerine harekete geçen arama kurtarma ekibi, uçurumda kurtarılmayı bekleyen keçiyi 2 saat süren bir operasyonla sahibine kavuşturdu.

YEREL 14.07.2020, 09:27
Büyükşehir Ekipleri, 50 Metrelik Uçurumda Mahsur Kalan Keçiyi Kurtardı

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 50 metrelik uçurumda yaklaşık 2 gün mahsur kalan keçiyi başarılı bir operasyon ile kurtardı.

Erdemli’nin Arslanlı Mahallesi’nde yaşayan Ali Erden, keçisinin yaklaşık 2 gündür kayıp olduğunu Büyükşehir Belediyesi’ne bildirerek, ekiplerden yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Büyükşehir’in arama kurtarma ekibi, uçurumda kurtarılmayı bekleyen keçiyi 2 saat süren bir operasyonla sahibine kavuşturdu.

Büyükşehir ekipleri her can için görevde

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afet Arama ve Kurtarma Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ihbar üzerine vakit kaybetmeden olay yerine giderek, halat yardımıyla keçinin bulunduğu noktaya inmeyi başardı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından 50 metrelik uçurumda mahsur kalan keçi kurtarılarak sahibine teslim edildi.

“Bu cana dokundukları için onlara çok teşekkür ediyorum”

Yardım talebine kısa sürede yanıt verdikleri için Büyükşehir Belediyesi’nin arama kurtarma ekiplerine teşekkür eden Ali Erden, “Hayvanımızı bulunduğu uçurumdan çok kısa bir sürede kurtardılar. Önemli olan burada benim hayvanım olması değil, neticede bir can. Bu cana dokundukları için onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)