banner773

Burhaniye’de Acil Durum Toplantısı Yapıldı

Burhaniye’de acil durum toplanma ve geçici barınma alanlarıyla ilgili AFAD’la görüşmeler yapıldı.

YEREL 10.02.2021, 11:03
Burhaniye’de Acil Durum Toplantısı Yapıldı

Son zamanlarda deprem başta olmak üzere doğal afetlerin kendini oldukça hissettirmesiyle birlikte Burhaniye Belediyesi ivedi olarak adımlar atmaya başladı. İlk olarak belediye bünyesinde kurulan Deprem ve Afet Komisyonu’nun acil eylem planı ve çalışma programı hazırlamasının ardından Balıkesir Afet ve Acil Durum İl Müdürü Bayram Şahin öncülüğünde ki heyetle görüşmeler yapılmaya başlandı. Geçtiğimiz gün Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’inde başkanlık ettiği Acil Durum Afet toplantısında Burhaniye’de ki toplanma ve barınma alanları hakkında görüşmeler yapıldı.

AFAD il Müdürü Bayram Şahin’in haricinde Şehir Plancısı Buket Birkış Söylemez ve Harita Mühendisi Halil Yılmaz’a Belediye Başka Yardımcısı Murat Yazgan, Belediye Yapı Kntrol ve Plan Proje Müdürlüğünden ekipler eşlik etti.

Burhaniye’deki afet ve acil durum toplanma alanlarının belirlenmesi, yer gösterimi ve halkı bilinçlendirici ve kamuyu bilgilendirici çalışmaların yapılması hakkında görüşmeler yapıldı. Bunun yanı sıra ilçedeki geçici barınma alanları ile de görüşmelerin yapıldı toplantı sonrası heyet hep beraber alanları yerinde inceledi.

Yorumlar (0)