banner758

Burhaniye Belediyesi Türkiye'de Bir İlki Başardı

Corona virüsü dolaysıyla mağdur olarak işyerlerini kapatmak zorunda kalan ve işsiz kalan vatandaşlar için Burhaniye Belediyesi karşılıksız bin TL nakdi yardım yaptı. Yaklaşık 3 aydır ülkeyi etkisi altına alarak bir çok mağduriyete sebep olan Corona virüs salgınından dolayı Burhaniye Belediyesi tarafından izinli olarak başlatılan yardım kampanyasında toplanan nakdi yardımlar esnafa ve işsiz vatandaşlara ödenmeye başland

YEREL 21.05.2020, 18:49
Burhaniye Belediyesi Türkiye'de Bir İlki Başardı

 Toplanan nakdi yardımlar yaklaşık 800 esnafa ve işini kaybeden vatandaşların banka hesaplarına yatırıldı. 
Türkiye’de istisna olarak yardım toplanması iznini alan Burhaniye Belediyesi 30 Mart tarihinde ilçesinde mağduriyet yaşayan vatandaşlar için kampanya başlatmıştı. Kısa sürede rekor seviyelere ulaşan kampanyada toplanan nakdi yardımlar bayram öncesi esnafın ve işsiz kalan vatandaşların yaralarına merhem oldu.
Belediyeye müracaat eden ve gerekli şartları sağlayan yaklaşık 800 vatandaşın başvuruları üzerine Burhaniye Belediyesi bayram öncesi bin Tl olan nakdi ödemeleri başvuru sahiplerinin banka hesap numaralarına yatırdı.
Burhaniye Belediyesi bin Tl olarak yaptığı nakdi yardımlarının yanı sıra ilçedeki tüm ihtiyaç sahiplerine 3500 paket gıda yardımı da yaparak gerek ramazanda gerekse Pandemi de vatandaşların mağduriyetini gidermek için çalıştı.  
Nakdi yardımlarla alakalı açıklama yapan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler şunları söyledi.  “Burhaniyeliler olarak bu zor zamanlarda güzel çalışmalara imzalar atıyoruz. Duyarlılığın ve dayanışmanın en güzel örneğini bu kampanyamızla tüm ülkeye gösteriyoruz. Bağış kampanyamız gerçek anlamda virüsten dolayı mağdur olan vatandaşlarımızın yaralarını bir nebzede olsa saracak. Bağışlanan her kuruş ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya başlandı. Birlikte hep beraber güzel günlere yürüyoruz. Kampanyamız devam ediyor. Ben gösterdikleri sorumlulukla kampanyamıza katkı sunan tüm bağışçılarımıza Burhaniyeli hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)